Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Rzadko narzekam , ale w ostatnich tygodniach ta gra stała sie anty grą , TO PROFANACJA GRY THE SETTLERS w którą zaczynałem grać na amidze 500 (...
Po ostatniej przerwie zaczęły się problemy z kolejką budowania - po dodaniu do niej czasami budowle znikają, trzeba dodawać je kilkukrotnie, potem...
Witam Stawiam kopalnie żelaza na pasku postepu budowanie pojawiaja sie i znikaja co pare sekund budynki odrazu sie buduja po restarcie gry nie ma...
Czemu za kazdym zalogowaniu sie na forum przestawia mi sie strefa czasu z 0 na +1 ???
Od jakiegoś czasu mam problem z interfejsem gry mianowicie chodzi o to ze nic nie działa tak jak powinno, czat gry się blokuje nie pokazuje...
Właśnie to.... Dawniej mogłem wznieść 16 kopalni jednocześnie (17 złóż). Jednak geolodzy już przestają szukać po znalezieniu 13 złóż.. Liczyłem kilka...
Zaczalem Zdrajcow przed konserwa - zdazylem wyslac gienkow. Po konserwie nie moge wejsc do przygody, ciagle komunikat: "w tym obszarze wystapil...
Dla tych co nie wiedzą....) Stealth to najnowsza techologia wojskowa powodująca "znikanie" obiektu,głownie samolotów i statków ale...BB udało sie ją...
w domu władyki zatrzymala się kolekcja i nie mozna urochomic
Jak w temacie i na screenie. Po kliknieciu na obozie podswietla sie czerwona strefa przechwytu, ale zero wojska pokazuje. Strzelby nie dalo sie uzyc....
Od mniej więcej miesiąca znikają mi drogi. Nie wygląda to tak, jakby się nie ładowały, coś uwalone musi być. Każdy fragment muszę odbudować osobno,...
Od dwóch tygodni tak widzę kopalnie miedzi: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/be517c12ed8651ff.html I to nie jest kwestia przeglądarki,...
Chciałabym dowiedzieć się jak to jest naprawdę z możliwością zmiany nicka w grze? Wiem, że są osoby którym zostały zmienione nicki-więc da się. Ja...
Od wczoraj nie mogę rekrutować żołnierzy w koszarach.
Witam jak i przed konserwą tak i po konserwie nie moge kasować raportów z bitwy. biorę kasuj i nic. dopiero jak zrobie reloga to znikają. tak ma to...
Nie jestem pewna, czy piszę to w odpowiednim dziale - jeśli nie, gorąco przepraszam i proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Otóż od jakiegoś...
błąd
Witam. od rana nie moge sie zalogowac. nie wiem o co kaman. pokazuje mi sie strona ładowania i nic sie nie dzieje. zalezy mi na szybkim...
pokazuje mi w grze że tawerna już została wybudowana a nie ma jej nigdzie na mapie bo jej nie budowałem
Czy może mi ktoś wytłumaczyć co się dzisiaj w nocy z serwerem działo? Nie mogłem w ogóle otworzyć strony,przez co straciłem jednodniowe konto...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.