Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Nie wiem od czego zacząć ...czy od przekleństw i wyrażenia swojej opinii na temat BB czy od kolejnego opisywania problemu jaki kolejny raz...
Po wczorajszych szopkach , masa postów , masa reklamacji i co ? I nic nawet nikt nie powiedział przepraszam , żadnego wyjaśnienia , takie jest...
Sierzant skunks nie produkuje sie od trzech dni. Zalaczam plik. Czy to moze byc spowodowane rozbudowywanie domu wladyki na wyzszy poziom ?
Też tak macie od godziny lub dwóch? czyszczenie danych przeglądarki nie pomaga.
Od kilku dni notorycznie ( nawet 2x na godzine) zrywa mi połączenie z grą. Jest to dość irytujące a jak jeszcze zerwie podczas bloku to.... Jakieś...
Witam.Wczoraj około godziny 17.00 nastąpiła przerwa techniczna.Miałem wtedy aktywna przygodę Okradać Bogatych i około 1000 wojska (żołnierze, konie,...
Od wczoraj geolog nie znajduje minerałów .Budowanie pól i studni to porażka
Szanowny Ubisofcie ! Zastanawia mnie głęboko, czy zachodnie serwery mają takie same problemy techniczne po konserwach. W zeszłym roku się u nas...
Czy nie mozna o tych dodatkowych przerwach technicznych informowac z wyprzedzeniem ?? boja akurat wchodze 17:20 patrze do konca bufa 30 minut to...
i wywaliło mnie z gry, z informacją w stylu "W tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować ponownie" ... taka sytuacja! I z tego co wiem to nie...
No i mamy upgrade gry z jakością BB ;p. W złożach marmuru i kamienia zostało po 4 szt zasobów i sobie kamieniarze " mielą" w miejscu (5lvl). tzn....
PO co zaczynacie jakies smieszne konserwacje , kiedy za kazdym razem robicie syf . Moim zdanie nie nadajecie sie do tej pracy wiec powinnyście...
Drodzy Gracze, uprzejmie informuję, że jeszcze dziś (04.02.2014), na polskiej wersji gry The Settlers Online odbędzie się dodatkowa przerwa...
I znowu nie mogę się zalogować kilka konserw był spokój z logowaniem a dzis nawet pasek logowania nie dochodzi do końca choć wyczyściłem ciasteczka...
Witam. Na forum wrze od rana - może pokusisz się o jakieś oficjalne stanowisko????? Jest godzina 13 a żadnego wytłumaczenia problemu? Proszę...
obecnie znalezione błędy na mojej wyspie: wieksze problemy z drwalami/leśnikami, u niektórych graczy zamazany interfejs introligatowa, problemy z...
Już drugi dzień nie mogę przyjąć żadnego zaproszenia na przygodę gdyż w księdze zadań wciąż widnieje zakończona wczoraj przez koleżankę przygoda...
Czy jest ktoś w stanie napisać protest , skargę do producenta gry na to co się dzieje w polskiej wersji, cytując wpisy graczy , screeny itp) ? Chodzi...
Witam po konserwie zostały skradzione wszystkie lasy u mnie..... Pola nie padają tylko mają 4 szt.... Do cholery jasnej czy w końcu naprawicie coś...
Pojawił mi się komunikat "złoże marmuru wyczerpane". Przez kilka sekund była ikonka wyczerpanego złoża by złoże pojawiło się ponownie z 1 sztuką...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.