Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Sprawa tyczy się budynku o nazwie Introligator. Przy akcji jak na skrinie: po kliknięciu w ulepszenie wyszarza się cały obraz gry i nic nie...
Mam problem z przejęciem Obozy bandytów (łatwy) w dolnej prawej części wyspy. Przypuszczam że na poziomie który posiadam (26) można spokojnie przejąć...
po wyslaniu generala do przygody ,,wyspa piratow,, nadal byl w menu gwiazdy kliklem na niego i chcialem przeniesc w inne miejsce i pojawil sie blad...
Czy tylko ja to mam? Relog nie pomaga, zmiana przeglądarki też nie :(.
mam zablokowany dostęp do serwera rozmów brak połączenia
Elo, Od dłuższego czasu nie można zalogować się na serwer testowy. ERROR odśwież stronę i tak w kółko. O so chosi? :)
witam serdecznie. kupiłem walentynkowa niespodzianke..otwieram ja.....a w srodku???...3 kociołki masakra:/:/:/..jest wyraznie napisane ze otzrymujesz...
nie moge się zalogowac wystawiłem generała i nie mogę się zalogować komunikat : w tym obszarze wystąpił bład sprubój ponownie co mam zrobić bo to...
temat pisze ku przestrodze (ticket do supportu już poszedł) Pewnego razu naszło mnie na przestawianie budynków na wyspie - co nie jest dość łatwe...
Witam, Dopiero teraz zebrałem się, żeby napisać. Chyba jednak warto teraz niż po kolejnym update. O co chodzi, podczas przedostatniej feralnej...
Dziś rano otrzymałem wiadomość z Lubczykiem, Wikingami, 3 dniowym kontem premium i 2,5k do złota :) No to się nazywa przeprosiny!! Wybaczam ostatnie...
prawdopodobnie to błąd tłumaczenia (choć kto wie ...) zwiększa szansę znalezienia granitu o całe 0 %.
mam pytanko ... hmm wlaczylem sobie wczoraj konto premium z tych sloneczek co uzbieralem ( 10 dni ) i wczoraj bylo wszytsko oki ... a dzis nie mam...
Mam tylko wrażenie, czy padł jeden z podserwerów TSO, odpowiedzialnych za przechowywanie grafik? Czy może tylko mnie się coś zepsuło.... :mad:
Jak na załączniku... problem z opisem mikstury nieskończoności... pojawia się i narasta z każdym najechaniem na ikonę mikstury gdy rolką od myszki...
Proszę mi powiedzieć dlaczego nie mozna uzupełnić źródeł ponad stan w waszym nowym projekcie ? Przecież to jest absurd negujący EPICKI SKŁAD DREWNA....
Witam Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym błędem po przestawieniu gospodarstwa?
Błędów ciąg dalszy: 1. W dalszym ciągu maile od odkrywcy nie kasują się po zaakceptowaniu loota 2. Można jedynie skasować za jednym wejściem...
Możecie zamknąć nam usta ... ale to co się dzieje to już totalana kpina Nie dość że od pół roku mam porblemy z wyspą .. ciągłe czkawki ( lagi ) ...
Witam mam problem w sumie duzy bo nie moge wejsc na swoja przygode aby ja skonczyc i zeby tego bylo malo moi znajomi tez nie moga wejsc jak chcemy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.