Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Wystąpił u mnie dziwny bug w grze.Mam uruchomioną produkcję rekrutów w koszarach na premii skunksa 4 partie,3 po 25 i 1 9 rekrutów ale wtedy zaczyna...
Właśnie mi wyparowała.. Dosłownie..... Wszystkich lubię nawet tych oszustów... Ehhh.. I se od nowa dodawaj..
Nie mogę wejść na mapę znajomego po dzisiejszej konserwacji , "przerwane połączenie z serwerem " lub " obszar serwera uszkodzony"
Podczas ladowania mapki wyskakuje komunikat , Obszar serwera uszkodzony,co mam zrobić ,obecnie mam końcówkę misji i uruchomione konto premium
uruchomiłam przygodę "na końskim grzbiecie", niestety okienko przygody się nie pojawiło.
Pisze w imieniu brata: Chciałem usunąć zaproszenia do aplikacji od znajomych (spam) i niechcacy nacisłem w ustawianiach facebook "Wyłacz platforme...
Czy można coś zrobić aby się normalnie zalogować przy takiej informacji ?
od dłuższego czasu mam problem z zalogowaniem na serwer testowy, zawsze pojawia się taki komunikat "A general error has occurred. Please refresh...
Witam Poszukuję namiar na osoby które mogą się dokopać dalej do konta, chodzi o to że jakiś czas temu usunąłem konto Uplay nie zdając sobie sprawy...
Witam. Tak jak w temacie. Mam problem z kopalniami złota. Gdy się wybudują i chcę je podnieś na 2 lev to się "wiesza". Po kliknięciu w strzałeczkę...
Witam. Przez przypadek skasowalem mazgazyn prowiantu, po odswiezeniu gry chcialem go postawic na nowo, niestety znika ze slotu budowy, probowalem go...
od niedawna przy każdym zalogowaniu się na moją wyspe znikają fragmenty dróg na całej mapie i nie chce mi się już tego za każdym razem naprawiać a...
Wiem wiem, Powinienem o to zapytać support, tyle ze pytałem i to 3 razy już i w dalszym ciągu żadnej odpowiedzi! Oni jakoś odpisują na skrzynkę,...
wczoraj w przygodzie straciłam 50 konnych, dzisiaj 45 żołnierzy - niby nic wielkiego ale oni nie polegli w walce tylko zniknęli, rozwiali się jak dym...
Wystawiłem wczoraj na Handel 20000 Koni (4*5000). Nic nie zostało sprzedane. Oferta wygasła. Konie wróciły , wypełniły magazyn ( o pojemności 24100)...
Kiedy naprawicie ozdoby i znikajace drogi to juz wieki sie psuje i irytuje strasznie czy to tak ma byc jesli tak dajcie w reklamie filmik ktory...
Witam. Na początek trochę prostej matematyki. Mam 950 populacji. 88 osadników zwolnionych jest ze służby wojskowej, ale za to chodzą do pracy....
Cześć. Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem się do gry. Mianowicie po kliknięciu przycisku "GRAJ" wisi biała strona . Na każdej przeglądarce....
Pisze to z nowego założonego konta, bo nie ma możliwości pisania na forum. Wygląda na to że część kont ma ten problem, bo nowe założone konto działa...
Hej mam problem z koszarami.. Wczoraj miałam wrzucone wojsko w koszarach i normalnie się produkowało aż do konserwy. PO konserwacji nie produkuje mi...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.