Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
proszę po pomoc poz.
Witam, Spotkało mnie coś takiego że podczas uruchamiania gry jak już się pojawia okienko powitalne do gry wyskakuje mi komunikat: "Obszar serwera...
witam ogarnie ktos temat mianowicie jak sobie z tym shitem poradzic? mam maca MAC OS X Ver 10.4.11 zainstalowany flash a gra wyswietla omunikat ze...
[11:23] [ZH] mamad255: iv.pl/images/23462116902325925312.jpg [11:23] [testy] BB_xaar: u Ciebie to akurat nie jest blad :) [11:24] [testy] BB_xaar:...
Nowe znaczki potwierdzenia i cofnięcia nie są intuicyjne i jednoznaczne. Tam MUSI być napis. Chyba że z każdym pomyłkowym kliknięciem mam pisać do...
Jest chyba jakiś problem ze wskazaniem ludności. Właśnie się zalogowałem i mam zero ludności - bezrobotnych. Coś nie tak, skoro ostatni raz...
po aktualizacji w okradać bogatych zatwierdzony skład atakującego wojska znika a atakuje poprzednie zestawienie tak mnie przepadło 250 konnicy ...
Cześć, mam problem. Robiłem przygodę (dzielny mały krawiec) - rozpocząłem ją bodajże wczoraj rano, przerzuciłem trochę wojska. W przygodzie miałem...
Chciałbym złożyć oficjalną skargę do BB:). Dzisiaj (niecałą godzinę temu) w czasie pracy zniknęło mi 0,5k puszkarzy, nie został ani jeden. Zero...
Po ostatniej konserwacji losowo pojawia się absurdalna liczba osadników (populacja ma maks) blokujac przyrost populacji. To już nie jest dyskomfort,...
Czy ktoś jeszcze ma kłopoty z zalogowaniem na serwer Czarci Gaj? Wiecie może czy na tym serwerze wznowiono prace konserwacyjne bo około 7:30 można...
To jest już przegięcie - dzisiaj przez przypadek w opcji zaznacz wszystkie skasowałem łącznie z raportami oferty od znajomych. Niestety ja po relogu...
Ostatnio rozwijalem mojego odkrywce i przy zainwestowaniu 3 tomów w umiejętność ,,dziwne drogi" pokazało mi sie ze zwiększa procent znalezienia rudy...
Witam Chciałem rozwinąć odkrywcę. Wchodzę w drzewko umiejętności i zaczynam dodawać różnego rodzaju ksiegi. A tu co widzę, umiejętności:...
Dzis, a jakże po konserwacji, po godz 15tej zrywa połączenie z serwerem co kilka minut gra jest praktycznie niemozliwa... Do tego okresowe...
Już dwa razy mi się zdarzyło. że po wyprodukowaniu manuskryptu, kliknięciu odbierz, oraz uruchomieniu nowej produkcji wyprodukowany manuskrypt znika...
Problem jak w temacie. Widac wersja beta trwa w najlepsze dalej. Wywala z ekranu wejscia do przygody do ekranu logowania do settlersów. Wszyscy...
witam kolega dal mi na tawerne proch piaskuna który dostał z poszukiwan artefaktow (dodam ze miał premium) i teraz pytanie czym sie rożni od tego w...
Mam kilku odkrywców doświadczonych, którzy z długich poszukiwań skarbów wracają w 21h50m i kilku zwykłych wracają po 1d19h i kilku minutach. ...
Dzien dobry bardzo, dlaczego jak wczoraj doładowalem 3 dni premium dzis juz nie mam wogole?.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.