Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Mam 2 epickie składy drewna i jeden mi nie działa od jakiegoś czasu.Kurcze budowla za 5000 klejnotów stoi i tylko dymi,produkcji zero.Piszę...
W dalszym ciągu nie moge wejśc na wyspe bo mam cały czas obszar serwera uszkodzony. Muszę podziekowac za odblokowanie Weterana ale na tym...
Witam Od około miesiąca jest problem z logowaniem. Problem o którym piszę i z którym się spotkałem występuje na Internecie mobilnym od ORANGE....
aktywowałem przygodę Na końskim grzbiecie i nie ma odezwu nic się nie pojawiło nic nie mogę zrobić a przygodę mi usunęło
Zniknęli osadnicy ok. 400, którzy na 100% wczoraj byli bezrobotni. Limit populacji 14510/14530, przy próbie dodania paczki 625 stan bezrobotnych...
Witam W dniu dzisiejszym chciałam zrobić misję. W tym celu dokupiłam nowego generała z tawerny (3ciego w kolejności z tawerny - około 19:25). Po...
Witam, otóż mam problem z generałami, przedstawionymi niżej. wysłałem gienkow na przygodę 2 dni temu, za ten czas 2 razy zbugowała mi się wyspa, a...
Witam No rewelacja !!! Po dzisiejszej poprawce po konserwacji zaginęli mi osadnicy, ponad 300R przed dzisiejsza konserwacja miałem około 2370R a...
Mam pewien problem: Jestem w trakcie przygody "Zaginiona czaszka" jeden z obozów generała jakby zniknął kiedy klikam na niego w menu gwiazda...
Co popsuliscie przy upgrade ? Nic nie mozna dodac do magazynu z zasobow i nie przybywaja osadnicy. Malo tego po dodaniu zasobow, zasoby znikaja, a...
Aktualizacja (16:35): Zablokowane strefy zostały odblokowane. - na pewno nie u mnie :( od wczoraj generał przemieszcza się na nową pozycję ...
Kurcze za każdym razem kiedy się chcę zalogować do gry nie chce mnie zalogować klikam odśwież i po załadowaniu jestem zalogowany czy to jest mój...
Mam następujący problem: od kilkunastu dni gdy wypuszczam kilku generałów do boju (blokując obozy) jeden z nich podczas wędrówki zapada się pod...
chciałem zapytac graczy , czy u Was dalej występuje problem z logowaniem i przestawieniem garnizonów? ja dwa dni temu przestawiałem 3 garnizony...
Czy któś mógłby mi wreszcie powiedzieć kiedy naprawicie tę grę. Od trzech dni nie mogę grać, bo mam problem z osadnikami. Ciąglę widzę 3313/3030 co...
Witam, grajac na mac'u nie da sie zoomowac bo mac ma gladzik gdzie zoom wykonuje sie dwoma palcami i w grze to nie dziala. Tak samo Jak podlacze...
Problem wygląda następująco: Przygoda Bohaterski Mały Krawiec na miejscu wyeksploatowanej studni postawiłem Generała, obóz zniknął ale po...
coscie zrobili z osadnikami , oddajcie ich, zlodzieje
zabralo mi 2 dni premium gdzie mam zglosic problem
W Domu Władyka w zakładce Kolekcje po najechaniu na premie wyświetla się krótka informacja o przedmiotach które brakują do uzbierania na daną premie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.