Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Tylko u mnie trwa jeszcze konserwa? :)
Kolejny raz to co napisane jest na stronie głównej w wiadomościach nie ma się ni jak do rzeczywistości :/ "Drodzy Gracze, Przerwa techniczna w...
w trakcie przygody bagienna wiedzma zebrałem 2 kociołki i 2 rudy adamantu .po zakończeniu przygody nie otrzymałem tych nagród
WITAM mam problem ,z esemesem wyslanym wpisujac blednie PAAS zamiast PASS oczywiscie kase mi pobralo a diamenciki gdzie ..prosze o pomoc pozdrawiam
Przed konserwacją umieściłem w kantorze Lodową Posiadłość za pisanki. Termin sprzedaży upłynął o 05:39, czyli przed końcem konserwy. Niestety, po...
Dlaczego na siłę i uporczywie umieszcza się reklamę u góry ekranu. Z powodu tego nie mogę wejść w całe menu gry !!!!
jak rozwiązać ten błąd?? "Aby odblokować to zadanie, należy spełnić te warunki: - questactive 0 0 Main3High"
Jak w temacie, premia poszukiwania schowanych jajek działa na władyce, czekam 4h i dalej pisanek ukrytych niema, niema tez odpowiedniego zadania w...
utrata premii na rezydencji jakim cudem :confused: :p
Może to błachostka , ale dla mnie ważna , ci co mnie znają wiedzą o co chodzi . Jeśli zaprosiłem do gildii gracza 18 stycznia ,to jest możliwe żeby...
Chciałem zgłosić, że po przestawieniu budynków moja wyspa jest zablokowana i nie mogę wejść i grać. Czyżby stary problem powrócił ?
Każde odświeżenie strony powoduje w magazynie prowiantu rozpoczęcie produkcji np. koszyków od nowa. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?
Witam. Jestem na etapie szukania od ..rana wraz z Gildią 1 jajka. Nikt nie widzi,szukaliśmy wspólnie i ..nic ;( Były przesuwane niektóre budynki i...
nie znika gracz w przygodzi nie dostal zaproszeebie ja nie moge anulowac nie mozna skonczyc przygody s jest do tego ptrzebne 4 ...
Witam zainteresowanych.:cool: Dziś około godziny 15 włączyłem jednodniowe konto premium w domu. Teraz wieczorem jestem u dziewczyny. Włączam...
Witam! Od kilku dnie nie mogę wejść na grę (od konserwacji), loguje sie normalnie a pózniej niby gra sie ładuje ale staje w miejscu i nic sie nie...
jak w tytule Nie można wejść na mapę przygody wywala z gry przy anulowan..to samo
Napotkałem dziś taki oto problem: Error parsing game_settings.xml: SyntaxError: Assert! gParse: Want to add upgrade bonuses at the wrong...
Witam,mam problem z koszarami po wczorajszej konserwie. Po nastawieniu wojska koszary robia w kolko to samo wojo (25 lucznikow) i jak zacieta plyta w...
Witam Czy macie ten sam problem iż nie docierają do was elementy kolekcjonerskie z przygód? Zebrałam rudę adamantu oraz kociołki z brązu (w sumie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.