Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, Jeżeli to możliwe chciałbym złożyć reklamacje, od 3 dni nie mogę zalogować się. Strona się ładuje i nie może załadować, próbowałem...
6 dropów = 0 x drop przygody. Się panom skasowało chyba kilka linijek kodu jak wywalali jajaca z Evenu. Proponuję wstrzymać się z robieniem póki...
Od tygodnia rozbijają swój obóz na wyspie ma ktoś podobnie?
Od wczorajszej konserwy odkrywcy pomimo 4 wypraw nie przynieśli mi ani sztuki granitu, co jest bardzo dziwne zważywszy, że wszyscy mają "szczęśliwy...
mam problem z osiągnięciem zadania, a w zasadzie z jego zakończeniem. mój zasób drzewa iglastego wynosi +603/12h,a w zadaniu jest do osiągniecia...
co się dzieje że teraz jest problem z zalogowaniem ? znowu coś padło ? wyskakuje przerwa techniczna.Ukryta konserwa bez zapowiedzi ?
Witam. Za każdym razem kiedy na serwerach sa prowadzone cotygodniowe prace konserwacyjne, po wznowieniu gry większość pol kopalni i studni jest...
Ludzie!Gdzie w grze The Settlers Online jest zakładka o zmianie hasła ???Potrzebuje zrobić to szybko,bo kolega mi wbija na konto.Przejrzałem...
Yo osadnicy , ciekawi mnie na jakiej konfiguracji są postawione serwery w tej grze? Ostatnio zauważyłem freezy przy złożonych blokach np w Zdradzonym...
Witam. Konto premium, buff koszyk cioci Irmy, czas trwania ZALEDWIE 9h. Proszę o wyjaśnienia suportu.
jak w temacie, przypadkowo odnaleziona :D
Po ukonczeniu pierwszej gry/Dzielny mały krawiec/ każda następna jest nagrodą za ukonczenie poprzedniej. Gry z krawcem to gry bajkowe.Przed chwilą...
Mam eventowe zadanie ukończ Nowe pisankowe łowy, więc dostałem tą przygodę i ją aktywowałem po czym byłem z/w na jakieś 20 minut. Gdy już przyszłem...
Mam raport jeśli to programistów interesuje. Blok na G1 wg poznanczyka. Generał z tawerny walczył 6 rund (dwukrotnie dłużej podobno walczy od...
Promocja jest już aktywna, a zakończy się około godziny 23:00 czasu polskiego (11.04.2014)! dzis jest 20.04 wiec nawet nie skomentuje naprawde...
Zaobserwowano na Byku i Mrocznych. Warunkiem wystąpienia jest spełnienie wszystkich zadań do ukończenia przygody - zbicie kluczowych obozów...
cos sie dzieje z szeptem bo mruga caly czas
dziś znajomy rzucił mi premie na władygę celem szukania pisanek, ani nie ma zadania w księdze, ani pisanek na wyspie, a czas premii leci, a jak u Was?
Od 14.30 czat działa mi niepoprawnie. Mianowicie z niczym się łączy. A do tego nie widzę czy ktoś jest aktywny czy nie. Oficjalnie bana nie...
Witam wszystkich. Na głównej stronie pisze: "Drodzy Gracze, Przerwa techniczna w dniu 17.04.2014 na polskiej wersji gry The Settlers Online...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.