Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam zlikwidowali mi pocztę na której mam konto w setlers nie wiem co zrobić może ktoś poradzi :confused:
Witam, po którejś aktualizacji adobe flash playera zaczęły się problemy z działaniem gry, głównie z wszelkiego rodzaju przyciskami. Tak jak by nie...
chciałam utworzyć premię sierżant skunks i nic się nie dzieje, od ponad 3 h widnieje tylko czas 20 min i nic się dalej z tym nie robi, ponowne...
Witam, Mam problem z zadaniem "Rekruci nie wystarczą" - mianowicie wykonałem wszsytkie warunki każdy z czynników jest na odpowiednim poziomie....
witam,nie moge zaliczyc zadania z naramiennikiem...Grubasy przynosza mi mnostwo naramiennikow dziennie i dalej nie zalicza!Mozecie pomoc?
Wczoraj rano wysłałem kilku generałów na byka (kwatermistrz, major, mma i 3 zwykłych) no i chłopaki zniknęli gdzieś po drodze, anulacja przygody też...
Ktoś mi wytłumaczy jak mam to zaliczyć???? wojska mam 3005, a nie zalicza zadania i pokazuje, że mam 2980 :( Kilkakrotnie się przelogowałam ale to...
miałem zablokowane konto (info obszar uszkodzony) prawie 40 godzin odpowiedz suportu:Witaj Kminiacy, [w związku z tym, że informacje z supportu...
Od 2 godzin nie mogę wejść na Łupieżców Grobowców, 3 osoby zaprosiłem i nie dostali zaproszeń. Wczoraj też tak miałem ale tylko przez 15 min nie...
Problem stary jak settlersi, ale u mnie pojawił sie dzisiaj pierwszy raz. Nie mozna sie zalogować do gry chociaż na konto wchodze. Kiedy chcę wejść...
Wszyscy czasami mamy problemy ze sprzętem którym się posługujemy... Mi ostatnio myszka padła, więc szukałem najprostrzego sposobu, aby sobie grę...
Po raz kolejny nie mogę wejśc do gry !!!!
Witam, mam problem z wejściem do gry. Gdy już jestem zalogowany na stronie, wciskam przycisk "Graj". Otwiera mi się okno z logowaniem do gry, na dole...
mam buga w misji szlachetny umysł niby mi zaliczyło co miałem zrobic ale nie moge nagrody odebrac:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Nie moge odpalic meczu półfinalowego.Przygoda jest nieaktywna.
Odpaliłem ćwierćfinał i nie ma, co mam teraz zrobić/
Wysłałem dwóch generałów na CR odpowiednio z 176 i 51 rekrutów, obaj dotarli na pusto.
Witam, kilka dni temu wysłałem 10 tysięcy bali egzotycznych pewnemu graczowi. Z racji tego, że jest nieaktywny, o czym dowiedziałem się dzisiaj, nie...
Mam problem z uruchomieniem gry - nieskończona kolejka logowania: przybliżony czas logowania od 10 minut to ok 3:45 i nie widać końca ...... Raz...
Cos sie stalo grze czy tylko mojemu koncie bo nie moge wejsc na wyspe :/
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.