Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Od dwóch dni dzieje mi się dziwna rzecz, na czacie gildyjnym, juz kilka razy pojawiły sie moje niby wpisy np. : [19:20] [WET] jemen2: Nie ma mnie...
nie moge sie zalogowac, ktos jeszcze tak ma?
Raz na jakiś czas pojawia mi się rozjechane okienko rekrutacji Czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje? wk.......wia mnie to bardzo i...
witam, od kilku godzin w magazynie prowiantu produkuje sie marmur i ludzie, gdy sa juz w domu władyki nie da sie ich dodac, a po ponownym...
Moja pojemność magazynowa to 139600. Kupiłem te super kopalnie złota za klejnoty. A z kolei za te kopalnie poczyniłem dwa zakupy: Raz 70 tys....
Na stronie głównej w wiadomości o promocji, źle generuje się link do sklepu {shop_link} nie zamienia się w sklep. Niby nic, ale można szybko...
Witam. Wygląda na to że na lvlu 36 nie mogę wykonać zadania więcej włości... Jest ono dostępne od lvlu 15 a ja mam to zadania cały czas zablokowane....
Przed wyjazdem na urlop zacząłem podnosić poziom budynków z poziomu 4 na 5. Zrobiłem to na 7 budynkach. Po przyjeździe po 8 dniach bez logowania...
Nie mogę handlować ze znajomymi z Gildii, spoza bez problemu. Czemu?
Witam. Wydaje mi się że jest drobny problem techniczny z kopalniami złota. Pomimo tego, że wybudowałem kopalnię/kopalnie na złożu z szybszym czasem...
Zdarłem kartkę z kalendarza i wybrałem szkółkę, nie mam jej :( Nie podoba mi się to, chcę szkółkę!!!
Kto jest "nad" supportem? do kogo mozna sie zwrocic ze skarga na "prace" supportu? i czy wogole ktos ich kontroluje? - ich praca to jest olewactwo i...
Piszę już 3 raz do admina ,ale na razie cisza. Kiedy dostanę główną nagrodę za otwieranie tych wszystkich okien,logowanie się co dzień,ludzie na...
Posiadam tablet prestigio ma zainstalowanego androida 4.1 po ściągnięciu różnych flash playerów na androida nie chce mnie zalogować i żąda z...
Można się zalogować ale gra nie wpuszcza dalej może Panowie z firmy jakichś komunikat podacie co się dzieje i na jak długo - byłoby miło? Bo...
Dziś po drzemce chcąc wejść na TSO zobaczyłem taki oto obraz nędzy i rozpaczy: Myśląc, że tak, jak zawsze. Po konserwie znów coś padło zostawiłem...
Proszę zerknąć na zrzuty ekranu: Pierwszy: https://imageshack.com/i/kq6b8385j Drugi: https://imageshack.com/i/ip8667b9j MMA koleżanki...
Gdy próbuje sie zalogować do gry mam mały kłopot, mianowicie nie laduje mi wyspy tylko uroczy komunikat "W tym obszarze wystąpił bląd.Prosimy...
I jak co tydzień brzydka pogoda, weekend, masa gimbusów i problemy z wejściem do gry :/
Zdarzenie miało miejsce 12.07.2014 zamiast otrzymać nagrodę za logowanie się 7 dni z rzędu w postaci klejnotów, zostały one ominięte i zaczęło...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.