Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
prosze o odblokowanie czatu bartek0321 góry dziekuje
od wczoraj nie moge grac bo nie chce mi sie ladowac mapa pisze wczytywanie mapy i nic moge godzine czekac i nic. Wszystko u mnie jest ok pisalam do...
mam problem od 7/h z wczytywaniem mapy, odswiezam strone i nic
Co się dzieje do gry nie można wejść pisze połączenie nie udane a na stronie głównej brak informacji o tym że gra nie czynna co jest...
Zapytam wprost i w krótkich żołnierskich słowach: kiedy do ciężkiej motylej nogi czat zostanie naprawiony? Giną tagi, SZEPT mruga sam z siebie - tu...
od konserwacji 9.10 występuje często problem przy zmianie mapy np wchodząc na przygodę lub czyjaś wyspę ( ekran sie wyciemnia i gra zawiesza) drugi...
Skoro WSZYSCY specjaliści mają wykonywać swe prace o 20% szybciej to czemu u licha mój zielony grubas chodzi zupełnie normalnie po fasolki???????
kiedy zostanie naprawiony błąd z zablokowanymi generalami??????? czy ja mam codziennie pisac na support??????? i odpisza mi to co zawsze : "ze...
ja mam dosc macie mnie gdzies od trzech miesiecy wracaja mi do gwiazdy budowle macie mnie w du"pie jak mam do was trafic? domy na wodzie stawiam...
Niedźwiedź czy dzik ? Chyba wkradł się drobny błąd w opisie :)
Witam, mam problem z uruchomieniem gry, czyściłem przeglądarkę, dns, skanowałem też komputer CClearner'em.. Problem polega na tym, że po...
co się dzieje nie mogę wejść do gry jest wczytywanie mapy i wczytuje się przez godzinę i nic nie działa
Witam. Czy ktoś z supportu odpowie mi w jakim celu dzisiaj w nocy serwery zostały wyłączone ? bo wchodząc dzisiaj do gry widzę że coś jest nie tak z...
Bo mi nie działa i jestem ciekawa czy tylko ja mam problem...
witam rano odpaliłem gre, zacząłem wysyłać geologów na poszukiwanie węgla a tu zonk, uzdolniony geolog do wczoraj szukał mi węgla 1-24 a dziś widzę...
Witam. Oczywiście powtarzam już ten temat. Problem z zaliczeniem zadania Wyzwól Swoje Włości. Mam obecnie poziom 42 a tamto zadanie wymaga...
Dzisiaj nagle zastałem gienka wyświetlającego wojsko tak Od wczoraj nic nie robiłem a ten pasek do przewijania jest uciążliwy. Jest na...
Hej, Tylko mnie wywalilo z gry i nie moge sie zalogowac czy wszystkim padly serwery? Bo nie mam jak tego zweryfikowac :)
Witam, Przedstawie poniżej zadania z błędami, które powinny trafić do supportu w pierwszej kolejności. Oczywiście pominę zadania z błędami w...
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego dostałem taki drop? - http://screenshooter.net/9690460/fnkiyvc Rzucałem na wieżę skrytobójcę i strzały, po moim...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.