Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
uciekają minuty :):D
Wystawiłem na handlu ulepszony magazyn i magazyn znikł a ja nie otrzymałem ani zapłaty ani magazynu. Ktoś wie co moge z tym zrobic?
Witam Może kto z forumowiczów mi odpowie dlaczego nie mogę postawić imponującego cmentarza. Mam postawione 3 małe , 3 zwykłe cmentarze a jak chcę...
Witam serdecznie wszystkich .. Mianowicie mam taki problem, z postawieniem budynku "Dobra Papiernia" .Po wybraniu go z Zakładki budynki, wyspa się...
Mam problem kupiłem kupon w Niemczech gram na polskiej wersji i kupon niedziela pewnie dlatego ze gram na polskiej wersji wie ktoś czy da się coś z...
a rzecz wygląda tak:
Witam Mam problem od początku-nie widoczne premie przez system gry(nie zalicza zadanka z produkcją premii) Nie pojawił się nowy Golem po...
Witam. Zgłaszam ponownie mój problem tym razem na forum. Gdyż zgłoszenie go bezpośrednio do supportu nic nie dało. A więc Zrobiłem przygodę Matczyna...
mam problem który chciałam Państwu opisać dzisiaj w godzinach rannych w trakcie gry system wyrzucił mnie i powtórnie nie potrafię wejść do gry po...
nie dostałem dropu z2 przygod z rzedu. ktoś wie czemu się tak dzieje? z góry dzieki
Nie wczytuje mapy gry. Nie działa na kilku przeglądarkach. Zainstalowałem nową wersję Adobe Flash Player 15.0.0.189 z 14.10.2014r i nie może wczytać...
Cześć, piszę w imieniu kolegi z gildii - Raknor - sam nie może napisać tutaj z prostego powodu: bez logowania nie ma możliwości zamieszczania postów...
Witam Od paru dni mam problem z teksturą rezydencji. Błąd pojawia się dopiero na drugim poziomie tego budynku, zaś na pierwszy nie występuje. ...
Witam, mógłbym mi ktoś napisać ile trwa naprawianie błędu związanego z brakiem możliwości wczytania mapy spowodowanym przestawianiem budynków? Rano...
Witam, czy ktoś ma problem ze źle produkowanymi dyniami na cmentarzach? Wczoraj postawiłem 9 cmentarzy na wyspie i na jednym z cmentarzy mam...
Zgodnie z opisem wyjałowionego cmentarza dyń po postawieniu na nim nowego powinien posiadać on więcej dyń. Przez cały rok trzymałem stare pola żeby...
Kiedy wchodzę na dom władyki w zakładcę premie chciałbym wyprodukować jedną z nich niestety jest to niemożliwe. Po klieknięciu pojawia się czas jaki...
Mam problem od godz 8.30 nie mogę się wbić na serwer czarci gaj zadziałajcie coś bo event trwa
Witam W jaki sposób w tej przygodzie mogę przenieść się na drugi koniec wyspy .Niestety żadna z dostępnych zakładek ani możliwości generałów mi...
... przestała działać ... a jeżeli miałbym wybierać to wolę mieć działającą ignorliste niż nowe obrazki obozów generałów ;)
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.