Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Generałowie poruszają się inaczej niż jest pokazane to w animacji. Np na byku puściłem testowo generała z 1 rekrutem miał do obozu jeszcze z 4...
Mam przygode swoja i zaproszenie. Chce ze swojej przeskoczyc gienkiem na zaproszenie i laduje mi general na mojej wyspie !!!!! TAK ZRĄBALI WERSJĘ...
Zamiast gry mam plansze z Poradą dnia, która nie reaguje na nic. Nawet jak się uda zalogować a potem zmieniam zakładkę gra się zawiesza pic i kit.
Od tygodnia nie mogę odpalić gry. Loguję się, ale kiedy wciskam przycisk Gra, pokazuje się komunikat "Wystąpił ogólny błąd. Proszę odświeżyć stronę i...
witam, zaczyna mnie to nudzic od juz prawie dwoch miesiecy (zaczelo sie tuz przed nieszczesnym eventem pilkarskim) mamy w Gildii te same problemy:...
brak czatu i brak zielonych kropeczek - nie wiadomo kto jest zalogowany. Niby szept jest, ale próby nawiązania kontaktu z kimkolwiek, kto...
Wczoraj około 20:00 zapuściłem produkcje w magazynie prowiantu na 3 dni i w koszarach na około 24h. Dzisiaj wchodzę około 14:00, a tu cała produkcja...
Zauważyłem, że wyczyściło mi do 0 zebraną liczbę fasoli, które miałem zebrać w ramach zadania. Miałem ponad 800, a do zebrania jeszcze ok 1200, gdyż...
Do kasacji
W ksiedze zadan przygoda ma kolor zielony, na okienku przygody (na mapie) ma kolor niebieski. Nic wielkiego i nie wplywa w zaden sposob na...
Witam, mam problem z zadaniem "Szlachetny umysł" mianowicie wykonuje wszystkie zadania które są potrzebne do ukończenia misji a nic się nie dzieje,...
Dzień dobry. Mam problem z ukończeniem zadania "kopalnie" . Zadanie mimo spełnienia warunków ( jestem już na 37 poziomie) nie odblokowało się .Co...
Znajomość Terenu - jestem w stanie odkryć tylko 54 z 55 złóż surowców!!!! pomocy
WITAM. Dwukrotnie wystąpił ten sam błąd w przygodzie wir.Robiac blok nr3 jako gracznr3 MSW na planszy wchodzi do dowódcy natomiast okazuje się ze...
Witam , jak podałm w tytule nie działa misja na poziom 9 a dokładnie otwórz okno forum , kappa. podobno mają to naprawić , kiedy ? od ponad tygodnia...
Witam, zaczęłam właśnie grę i szybko zostałam zatrzymana na poziomie 4. Problemem okazało się zadanie wymienione w temacie. Pokazuje mi, że jest...
Od wczorajszej przerwy technicznej gra MULI, MULI, MULI ...
Przy ataku z blokowaniem na obóz 13 i 14 weteran skręca na nieujęty obóz (pod obozem 13). Sytuacja powtórzona dwukrotnie. Nie mam pojęcia czy to...
"Wystąpił ogólny błąd. Proszę odświeżyć stronę i spróbować ponownie" - po czyszczeniu cache, reinstall'u flash'a parokrotnym, wchodzeniu z innych...
Nie można wczytać gry - obszar serwera uszkodzony.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.