Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
witam, dzisiaj okolo 10:00 ukonczylem cykl "zaginione renifery" niestety kolejny nie zatrybil... czyscilem pamiec i cache przegladarki, sprawdzalem...
Ukończyłem tą przygodę a w zadaniach (wydarzeniach) nie jest zaliczona ?.
Szczerze? Tak sobie kiedys przeczytalem moje posty na tym forum i wyszlo mi, ze z 80% z nich to krytyka BB. Chcialem byc raz mily, ale sie po prostu...
po zalogowaniu mam tylko brązowe tło ,ktos zna rozwiązanie tego problemu albo przyczynę
nie moge wejsc do gry jednolite tlo
Witam, Przy wejściu w przygodę Poszukiwanie świątecznego nastroju wyskakuje błąd obszar serwera uszkodzony - wcześniej wchodziłem i było ok czy...
W tym zadaniu chodzi o to aby ukończyć przygodę w Poszukiwaniu Świątecznego Nastroju. Problem jednak polega na tym, że wykonanie tej przygody jest...
Witam Nie mogę otworzyć kartki z kalendarza z nr 11 Pozdrawiam Bamse
Pomimo dzisiejszej krótkiej przerwy technicznej nadal nie poprawiono pracy zbrojowni. Po wyprodukowaniu partii cofa do połowy pasek postępu i...
Chcę podbić kolonię a się okazuję że nie wejdę... W tym obszarze wystąpił błąd... DŁUGO JESZCZE????? A może to Nowy System Obrony Koloni?? NSOK??...
Po zdobyciu kolonii nie mogę postawić na niej obrony. Nie mogę wejść na nią ani jej porzucić. Cały czas wisi w pasku zadań (z ikonką obrony),...
od dlurzszego czasu nie moge polaczyc sie z serwerem rozmow nie wjem czym jest to spowodowane prosze o pomoc
Atak na obóz 6 przygotowany zgodnie z tabelą ( 90 rekrut + 160 puszkarzy) . Straty wg tabeli tylko 90 rekrutów - a faktycznie generał przegrał !!! ...
Witam problem pojawił się w 5 dni temu .... do tego czasu grałem sobie na swoim kompie stacjonarnym w poniedziałek niestety się skończyły :(...
Ale klops ale klops znów gra się wiesza i znów normalnie pograć nie idzie problemy z logowaniem. I jak zwykle sobie myślę czemu u nas jest takie...
Po wprowadzeniu trybu kolonii (PvP) już wielu graczy doświadczyło zablokowania się przygody na co najmniej 24 godziny, gdy robiona była równoległe z...
Mam problem z ilością jednostek wojskowych. Suma populacji a liczba osadników się zgadza, ale suma jednostek a liczba oddziałów wojska jest różna....
W kiótkim czasie po wprowadzeniu kolonii, znowu (po raz drugi) mam zablokowaną przygodę, tym razem CR i komunikat "Obszar serwera uszkodzony". Pora...
Wlasnie zrobilem Matczyna Milosc. Jak zwykle przed ostatnim atakiem wrzucilem strzaly i zostalo w obozie 8 PO. Wiec jak zwykle puscilem wetka nie...
kazdy odwolanie generala od ataku konczy sie porazka i utrata wojska poniewaz zanim dojdzie sygnal do zamulonego serwera general atakuje oboz...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.