Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Dzień dobry. Zrobiłam ekspedycje, pokonałam obozy przeciwnika. Po zakończeniu nie miałam opcji "Stwórz linie obronne" i "Zajmij kolonię", a...
Problem zgłosiłem już do supportu, lecz chciałbym wiedzieć / podzielić się z nim tutaj. Podczas próby logowania do gry, pojawia się jedynie...
Ciekawe po ilu próbach dzisiaj wstanie gra? (a wstanie?)
Odpaliłem ekspedycję szkoleniową, udało mi się wysłać marszałków, jednak nie mogę wejść w ekspedycję.
nastawiłem produkcję i zniknął
Pisałem do supportu, ale dzisiaj dowiedziałem się, że problem jest rzekomo rozwiązany, a nadal występuje. Opis: Robiłem łańcuch tasków pvp. ...
Po przerwie technicznej zrobiło mi się ok.9400 osadników a limit mam na 8780. Mogę budować ale budynki stoja puste.Zrobiłem przygodę liczac że coś...
Witam serdecznie, Mam bardzo poważny problem, ponieważ nie mogę ukończyć kolonii... Dowódca mapy znika gdy najeżdżam na niego z "Atakiem" i nie mogę...
Przed chwilą mnie wywaliło i po próbie wejścia pojawił się komunikat "przerwa techniczna". Zmiana przeglądarki nic nie dała. Szybkie pytanie czy...
problem z zadaniem
witam, od wczoraj mmam niezbyt mily problem.rozpoczelam zadanie ukoncz ekspedycje szkoleniowa.uruchomilam przygode,wyslalam wojsko,ubilam nawet...
Przez dwa dni nie działał serwer a teraz niezapowiedziana konserwa. Brawo!
Na stronie logowania zamieszczono: " AKTUALIZACJA Według otrzymanych przez nas informacji, wymienione wyżej problemy zostały naprawione, a gra...
Dzis uruchomiłem ekspedycję, która po prostu nie dzialała (nie można było do niej wejść). Po wygaśnięciu ekspedycji (6 godzin) nie mogę uruchomić...
Wyszukałem kolonię i uruchomiłem ekspedycję. Niestety nie mogę do niej wejść, po każdej próbie otrzymuję komunikat: "Serwer wyłączony - prosimy...
dzisiaj od kilku godzin próbuje się zalogować -bezskutecznie.pojawia się błąd uszkodzenia w sektorze serwera.Proszę o pomoc
Witam Chcialbym grzecznie zapytac czemu kasowane sa posty graczy na oficjalnym profilu na Facebooku..... Posty byly grzeczne i kulturalne a...
Witam mam problem ze stroną w każdej przeglądarce na komputerze oraz mobilnie po zalogowaniu się na stronie pokazuje się tło strony i nic więcej.
Po ukończeniu ostatniej przygody zauważyłem ze nie ubywa mi rekrutów , co więcej mogę doprodukować jeszcze ponad 3,5 k wojska :Da tym samym populacja...
Witam serdecznie. Kiedy zostanie naprawione atakowanie i wędrowanie generałów?
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.