Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam! Od momentu wprowadzenia kolonii gra umiera. Widać to po ilości ofert na handlu, widać po aktywności (a raczej jej zaniku) coraz większej...
Witam, obecnie jestem na poziomie 39 (serwer "Czarci Gaj"). Cała mapa zdobyta wieki temu. Pisałem do support ale temat bez odpowiedzi. Mój...
Zdobyłem w dropie z przygody Biały Zamek, ale nic z nim nie mogę zrobić. Po próbie postawienia go na wyspie pojawia się standardowy kwadrat budowy i...
Kupiłem dzisiaj za 30 polskich złotych, dostałem kod, ale przy próbie realizacji wypisuje że kod jest nieprawidłowy. Kasa poszła i dziękuje.
Mianowicie, chodzi o to ze gieniek potrafi jednym atakiem zaatakować milion razy ale i tak nie padnie, wiecznie będzie powtarzał atak. Zróbcie coś z...
Witam. Mam problem - po zalogowaniu i pierwszym otworzeniu menu Koszar niby wszystko jest ok, premia 10% do szybkości produkcji jest widoczna...
Chciałbym BB podziekować. konczył się czas 3 dniowego premium- kumpel odpala wikingów jedziemy dalej i żenada!!! wywala z gry, wywala z próby wejscia...
Witam Chciałem opisać problem. Od pewnego czasu próbuję zgłosić błędy w gry ale nie są dostarczane moje wiadomości albo nie odpowiadają na nie....
po ukończeniu niemożna zamknąć przygody wisi już 4 godziny
W trakcie przerabiania przygody tytułowej dwa obozy generalskie się zablokowały. Poza przeniesieniem nie można z nimi nic zrobić - nawet odesłać do...
witam , mam maly problem . Wlasnie chcialem zakonczyc przygode "Zakazane Eksperymenty" , juz rozwalilem ostatni oboz przywodcy bandytow ale budynek...
Ostatnie poczynania BB zmusiły mnie do rozpoczęcia tego wątku. Ogólnie chciałbym zacząć od ostatnich bugów... Była konserwa która wprowadziła nowy...
Podbiłem 6 szt kolonii 1 poziom potem jedną 2 poziomu a potem dwie 3 poziom - odkrywcy wyszukują teraz tylko poziom 3 - pytanie czy jest możliwość...
Witam nie mogę zaznaczyć żadnego wyboru w kalendarzu na dzisiejszy dzień otwieram go już z 20 raz co z tym zrobić?
Gra jak wiecie jest jedną wielką pomyłką ciągle coś nie działa a awarie wystepują w najmniej odpowiednim momencie. Brawa dla panów z Ubi Softu i...
Jak widzicie to najprawdopodobniej żadna awaria a zorganizowana akcja ;) screen ze stronki Ubisoftu ;)
Nie chcą wpuścić to może poklikamy ;)
Witam Czy wie ktoś co się dziej z symulatorem walki, od jakiegoś czasu nie działa tylko przekierowuje do jakiejś dziwnej stronki. Pozdrawiam Awik75
Witam otóż mam następujący problem z dwoma zadaniami głównymi, a mianowicie "Wyzwól swoje włości" oraz "Szkolenie zawodowe" w tym 1 mam ukończone...
Gdy przenoszę generała na nowe miejsce i jest juz w drodze na nowe miejsce. Przenosze się na swoją wyspę i znowu powracam na przygodę to generał...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.