Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
witam mianowicie mam nastepujacy problem przy logowaniu strona nie moze sie załadowac tzn pasek postepu zatrzymuje sie na okolo 80 % i stoi...
W sytuacji padnięcia strony, tak jak to mamy dzisiaj, można przeglądać całe wiki poprzez web.archive.org, przechodzić między stronami, działami,...
chodzi o osiągnięcia związane ze zdobywaniem pisanek na ekspedycjach konkretnie: Wielkanocny odkrywca drugiej klasy (znajdź 150 pisanek podczas...
brak zadania gildii od pięciu dni , codziennie info do supportu i co i nic , :mad: jak tu żyć :mad:
1. Brak dostępnej informacji o składzie wieży wiedzmy po najechaniu/kliknięciu. 2. Blokujący generał po udanym bloku wraz z całym wojskiem...
Wykonując Bogactwa gór nagle mnie wyrzuciło z gry, pojawił się komunikat uszkodzony obszar serwera. Niestety nie dało się anulować, pojawiał się ten...
Od kilku dni nie przydziela mi zadań dziennych, jak to naprawić?
Cześć, otóż od 2012 mam konto na TSO logowaniem się za pomocą FB, oraz konto logowania się za pomocą Uplay, chce konto z uplay skasować abym mogłam...
Błędne ilości pisanek w osiągnięciach.
Nie kupujcie klejnotów. Promocja oficjalnie jest ....ale jej nie ma Dostałem zalewdwie standartowa ilosc klejnotów Reklamacja do BB wysłana ...
co sie stalo gralem na poziomie 27 a tera jestem na 6
bylem na 27 poziomie a teraz jestem na 3
Kupiłem sobie styl retro z myślą ze będzie trwać 5 dni a go mam dłużej. Dałoby się go usunąć??
Witam mam buga na koszarach patrzcie jak wojo się szybko robi tylko ze w kółko to samo:mad:
Próbowałem parokrotnie i nic się nie dzieje. Konserwacja ponoć się już zakończyła więc w czym tkwi problem ? Proszę Moderatorów o wsparcie.
Witam TSO. Nie mogę Się zalogować na Śwój profil. a nie ma żadnej wzmianki na forum czy stronie. Wiadomo dla czego nie mogę Się logować?? Nic...
Czy u was tez wystepuja takie problemy jak wariujacy i znikajacy czat , pojawiajacy sie obrazek pana uderzajacego mlotkiem w kompa z info o braku...
Dlaczego rano mogłem w pierwszej strefie na wyspie postawić 16 garnizonów i był jeszcze zapas na trzy, a teraz mogę najwyżej 9? Porównanie: moja...
Witam Chyba wszystko obrazuje załącznik. Treść zadania, w lewym górnym i prawym dolnym rogu kopalnie, chyba wsio.... Jak to zaliczyć? Relog...
O ile wiem to ja mam decydować co gienek zrobi a widzę, że mam dezerterów na wyspie... Oto lista co generałowie robią po konserwie: 1. Rozkładał...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.