Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Ostatnio kupiłem Ekspedycje szkoleniowa ale nie miałem czasu jej zrobić. Teraz mam z tym problem ponieważ czas na jej zrobienie minął i nie...
gra istnieje kilka lat już, a dziś jest jakiś restart serwerów trwający 12 godzin, w związku z tym mam pytanie, czy to dalej jakaś wersja beta, czy...
Kolejka logowania trwa i trwa i wydłuża się ciągle. Kto jeszcze ma ten sam problem ?
Zakończenie - Faza I: aktywne zadania i podzadania będzie można jeszcze ukończyć - co poszło nie tak :> ? i w ramach rekompensaty proponuje...
Witam. Tu możecie zamieścić posty do tematu poruszonego przez moderatora, dotyczącego problemów z zalogowaniem się na wyspę.
Witam, Zniknęła mi przygoda Zaginione Pisanki i nie mogę kontynuować eventu wielkanocnego. Proszę o pomoc Please!!!!
Witam. Około godziny 1 nad ranem/w nocy (czwartek) doszło do przerwy technicznej. W tym samym czasie byłem w środku podbijania kolonii. Ze...
Mam problem z obecnym zadaniem eventowym. Otóż licznik zdobytych pisanek w zadaniu "Komplet pisanek" z łańcucha "Pisankowy zakład" zresetował mi się...
Po godzinie 1 chciałam wejść do gry, była przerwa techniczna, około godziny 2 ponownie się zalogowałam, na głównej komunikat, ze nie będzie...
Było kilkanaście miesięcy spokoju. Z poniedziałku na wtorek była "konserwa", więc musieli coś spieprzyć. Wróciła do nas KOLEJKA LOGOWANIA z czasem...
Wiem, że ten temat był wałkowany na forum już kilka razy ale nigdzie nie znalazłem dobrej odpowiedzi. Od jakiegoś czasu (miesiąca?) na moim lapku nie...
I znowu coś poszło nie tak tzn coś z...popsuli :) godzine siedze na "spór o ziarno" szukam przedmiotów i ich nie ma,nawet premia nie pomogla w ich...
czesc mam pytanie zaczolem grac na tym koncie bo kolega tez gra w settlers ale on mi powiedzial nazwe serwera i ja przez przypadek wybralem inny i...
Z cyklu - nie dla Psa kiełbasa :D A w stylu BB - po prostu norma.
dzisiaj po 20.00 odpaliłem sobie scenariusz Bogactwo gór no i gram, gram aż nagle w połowie chyba wywala mnie z przygody i pisze że w tym obszarze...
a nie da sie grac juz od 8 - poszlo mi do piachu sporo wojska, poniewaz uwierzylem w glupi komunikat. Jezeli wiecie ze wgrywanie nowej wersji zacznie...
Od pewnego czasu mam problem z atakowaniem białego zamku w zdrajcach. Trzeba klikać po kilka razy, żeby generał raczył wyjść z obozu, a przy bloku,...
Zadanie: Znajdź 50 pisanek w trakcie bardzo długich poszukiwań skarbów. Szczęśliwy odkrywca przynosi: 37 granit, 20 pisanek, 40 pisanek. Do zadania...
5 min po rozpoczęciu eventu zaczeły się problemy :) :D Brawo !
Witam, po dzisiejszej aktualizacji zauważyłam dziwny błąd w postaci "Pozyskiwania Generałów" stosowanych generałów do blokowania. Zastosowałam...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.