Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Od kilku dni pojawił się u mnie błąd który uniemożliwia mi rozpoczęcie jakiejkolwiek przygody. Za to nie wiem skąd pojawiła się u mnie...
teraz jak ktoś wrzuca premie czy ogląda wyspe to jego avatar jest za tymi osiągnięciami i nie widać kto jest u kogoś na wyspie moglibyście to trochę...
Moi drodzy nabyłem telefon z systemem Windows Phone 8.1, niestety nie sposób ugryźć setllersów na tym systemie operacyjnym przez zwykłą przeglądarkę...
miałem kopalnie węgla 5 poziomu a po konserwie mam 1 lewel
Witam. Dziś rozsyłane były maile z kodem promocyjnym na 500 klejnotów i kilkoma dodatkami. Wiele osób, które rejestrowały się przez facebooka nie...
Czy ktos dzisiaj spotkal sie z problemem zablokowanego sektora? Wczoraj bez problemu moglem wejsc a dzisiaj juz niestety nie moge... Zglosilem do...
2 odpalone scenariusze na 6 dni i dwa razy ten sam problem nie ma 3 rudy Naprawcie wkońcu to gówno bo sie odechciewa wszystkiego
Żeby ą działało w Chrome trzeba włączyć wtyczkę flash NPAPI a wyłączyć PPAPI, tak jak opisano wwątku...
Nie wiem czy ktoś już to poruszał, ale jak tych kolonii jest kilka slotów to bywa, że jak któraś z nich zostanie podbita to nie otrzymamy później ...
Takie pytanie od kiedy ona jest. Wlazłem 10 min temu i nie działało a coś czuję że to od dłuższego czasu tak się dzieje :)
Witam Chciałem się zapytać czy komuś to też się dzisiaj po konserwacji trafiło?
Dzisiaj rano po konserwie zacząłem przerabiać przedmioty z wydarzeń, wszystko było ok dopóki nie dałem królika na magazyn, moim oczom ukazały się...
nie mogę grać bo usunęłam sobie adobe , ściągnęłam nowe a pokazuje mi się info: W celu prowadzenia rozgrywki w Settlers Online w możliwie...
nie działa żaden czat, wpisuje wiadomość, ale potem wciskam enter bez zadnego skutku
Witam Po waszej ostatniej konserwie,zdarzylo mi sie odpalic dwa razy premke na jeden dzien,po wejsciu na DMK,pojawial sie komunikat ze ow premka...
Witam. Po wczorajszej konserwie totalnie rozjechała mi się grafika na Operze. Działa normalnie tylko w największym przybliżeniu, im bardziej...
Witam. Wracam do gry po długiej przerwie i ściągam tu jednocześnie drugą połówkę. W zasadach gry jest opisane aby taką sytuację zgłaszać do supportu...
juz dwa razy kupilem 100 narzedzi mimo to nie mam zaliczonej tej kwestii zadania. Z wydaniem 330 narzedzi z magazynu jest ok.
Witam Czasem się zdarza, że loguję się na domowym PC na którym Settlersi chodzą dość dziwnie, gra po załadowaniu i wczytaniu w pewnym sensie...
z kwestią wydania 50 sztuk mieczy z żelaza z magazynu jest ok ale nie zalicza mi kwestii sprzedania 50 sztuk mieczy z żelaza mimo że to zrobiłem.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.