Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam chciałbym opowiedzieć wam o strasznym błędzie gry otórz... Gdy grałem w the settlers męczyłem sie by zrobić zadanie i jak jusz je zrobiłem...
od wczoraj go nie ma. Już tak rok temu mieliśmy, trzeba było czekać na konserwację, Czy teraz tez tak będzie? Zaczęło się w piątek, liczyłam że...
jak otworzyć okno ' pomoc ' za pomocą skrótów klawiszowych
Witam, z niepokojem obserwuję jak kolejne wielkie serwisy internetowe rezygnują z flash, bo dziurawy, bo niebezpieczny, bo nie ma przyszłości....
witam logowanie przechodzi poprawnie, problem zaczyna sie jak jest ikona wczytywanie wyspy, miga z minute i wywala z braku połączenia, też tak...
http://scr.hu/8vaa/p1j6p Hyba niemam nic do tumaczenia ... Grałem robie zadanie a nagle ... no Widzicie Prosze o Pomoc bo mam to samo 2 raz i...
Niestety dzis w ogóle nie mogłem wejśc do gry od( od kilku dni jest problem czasami załapie za 2/3 podejściem), ok. 8.00 rano miałem problem z...
:) pozdrawiam p
pozdrawiam p
od paru dni nie mogę się zalogować przez FireFox (mogę przez IE) wyskakuje poniższy błąd: 1. Mam aktualnego FF 2. Reinstalowałem Flasha dwa...
Czy tylko ja mam obszar uszkodzony, czy jest nas więcej?
od rana zalogowanie jest niemożliwe, niebieskie tło i nic poza tym. tylko u mnie czy to wyniki wprowadzanych aktualizacji XXX
Witam, Nie wiem czy to jest błąd gry ale gram już dość długo i wydaje mi się to bardzo mało prawdopodobne. Mianowicie robiłem ostatnio 2x z rzędu...
Witam. Coś mnie podkusiło, aby wykorzystać ma maxa premie wyburzeniowe, lecz... po wykupieniu i zrealizowaniu wszystkich premii do wyburzania gór,...
Witam , Ostatnio mi oraz paru moim znajomym zaczęły się same zamykać przygody , robiłem przygodę z zaufanymi ludźmi i liczę że mnie nie oszukali...
Witam już drugi raz nie dostałem monet gildii za wykonane zadanie .. Zadanie wykonuje , jak gildia kończy nie dostaje monet za to że wszyscy wykonali...
Witam Też tak macie ?? Hmmm, takich sztuczek to nawet w 2012 za czasów BETY nie bywało . Noo ludziska, chyba klejnotów nie kupujecie i tzw...
Nie zwróciłem na to uwagi do momentu, aż zeżarł wszystkie, nawet te co przed chwilą wpadły od odkrywcy, wtedy zauważyłem buga. Ostatnio rzadko się...
Robiłem przygodę Zdradzony Mały Krawiec po raz kolejny, jak zwykle z blokami, zawsze wszystko wychodziło jak należy. Dziś robiąc zdradzonego nie...
Po ostatnich genialnych poprawkach w grze mamy infantylne obrazki ,ze generał jest w ataku, ale zniknęła bardzo ważna informacja - krzyżyk wskazujący...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.