Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Czy ktoś ma problemy z logowaniem? Mniej więcej od 18.30 mój brat nie może się zalogować na swoje konto aż do tej pory. A żeby było...
po aktualizacji XXL jak w temacie wyświetliło się jedno zadanie z otwarciem okna opcji i reszta nie chce się włączyć :(
od 4 pakietu pokazuje czas bez premii: p
Witam Wysłałem kwatermistrzem wojsko na przygodę ryczący byk. Widziałem wcześniej bug ,że kwatermistrz ląduje w gwieździe, a wojsko automatycznie...
Zauważyłem że kopalnia żelaza w nowym sektorze ma dziwną grafikę (ta po prawej), tzn skały nakładają się na kopalnię (u mnie akurat jest ona na 2...
Po konserwie, w zadaniach gildijnych czekała na mnie Wyspa piratów. Zrobiłam 2x i nie zaliczyło. Zadanie wisi nie zrobione. 3 raz przygody nie...
Ciekawy tydzień się zapowiada :cool:
rano jeszcze mialem 911 klejnotow teraz brakuje mi polowy ma ktos jeszcze tak
http://images69.fotosik.pl/1218/6637d45f81e65b27med.jpg sami gracze już tworzą grę na Koloniach stawiając obozy z 600 broniącymi :)))Co na to...
mam zablokowane zadanie '' wyzwól swoje włości''
Witam.Zaatakowałem średnią kolonie innego gracza przy 2 strefie po zakończonym ataku na bossa wyskoczył błąd mapy i już nie dało się wejść.Poczekałem...
Witam. Spojrzałem dziś na spis mojej populacji i się okazuję, że mam więcej ludzi niż limitu. Dodam, że nie burzyłem żadnych rezydencji ani domów...
Hej, Nie wiem czy tylko u mnie istnieje taki brzydki kawałek mapy, ale fajnie byłoby go naprawić :) http://l4m3r5.org/~pawel/111.PNG ...
witam już drugi raz mam ten problem a mianowicie nie mogę zaatakować obozu bosa na wyspie , bo jak daje kursor na zamek żeby zaatakować znika...
Serwer Czarci Gaj, gildia Hetman [HET] Zadanie wykonane, pasek postępu pokazuje 10/10 Ale zadania nie zalicza - "wisi w pasku zadań". ...
Witam,7.09 gra muliła do bólu, lagi na przygodach wieszanie wyspy i inne , konserwa 8.09 diametralnie poprawiła stan gry ,niestety do godziny 20...
czy to jakaś sobotnia przerwa, bo mamy tak ostatnio co tydzień? czy może jest limit zadań i za szybko robimy
Pomoocy mam bug z Misją na 7 levelu :( Misje są zablokowane a mam 7 level i one wymagają też tego .
Inne obozy zachowują w miarę przewidywalnie, ale kiedy w składzie pojawia się jednostka z piórkiem, to dzieją się cuda. Zazwyczaj jest tak, że...
Witam. Załączam screen pokazujący źle wyrenderowany element na mapie. Mam nadzieje, że pomogłem Pozdrawiam.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.