Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Dokupilem mozliwosc robienia premii Dary lasu. Dopisalem do kolejki i postanowilem przesunac te premie w gore. Niby dalo sie przesunac, ale po...
pojawił się u mnie problem z tym zadaniem - dostałem je już po tym, jak ukończyłem przygodę "W poszukiwaniu świątecznego nastroju", a przygody tej...
Witam Załozyłem Wczoraj Gildiie DJ___DIN "tag"DJDIN :) ale nie potrzefie jej na liście Gildii znaleść czy jest jakis okres oczekiwania na jakąś...
Witam, wielu moich znajomych z UK nie moze dzis wejsc na strony TSO (gra, forum, serwer testowy). Ping i tracert Connection Timeout
Co wykombinowano z płatnościami kartą? zadaje tyle pytań jak by chciał wykraść dane z karty? nigdzie nie ma tyle informacji do wypełnienia......
Witam, mam problem ponieważ nie mogę potwierdzić e mail. Kliknąłem w link na poczcie, zalogowałem się do Ubisoft a w grze dalej mi pisze że nie...
Witam Od jakiegoś czasu gienki lądują gdzie popadnie po powrocie z przygody. Można się do tego przyzwyczaić ale to co jest u mnie to lekka...
Witam, w poradnikach na forum nie wyświetla się większość mapek/screenów, tylko znaczek z krzyżykiem. W poradnikach od Poznańczyka jest ok, ale w...
Witam, Wytwórca wozów mimo uśpienia pobiera surowce do produkcji. W podsumowaniu gospodarki pokazuje prawidłowo a mimo to surowce( sprawdzałem na...
od momentu kiedy event został zakończony zaczęły się problemy na przygodach. Robiłam przygodę "Proch" na pierwszym bloku wszystkie wojska blokujące...
Hej, chciałem postawić kopalnie granitu na archipelagu, ale mimo sporej ilości miejsca nie mogę tego zrobić. To jest jakiś bug czy zamierzone...
witam mam problem nie mogę użyć odpalacza próbowałem na dwóch przeglądarkach i nic
Dzisiaj, w tym momencie borykam się z następującym problemem: Kolonia zwykła, lvl3. Twierdza mieszana w sektorze z dowódcą mapy. ...
Witam Od paru dni zauważyłem, że na pieńkach wyrąbanych drzewek na wyspach archipelagu pojawiają się i znikają grafiki drzewek. Kochane BB dacie...
Chcialem tutaj przekazac wszyskim gracza oraz BB aby nie robic nowego scenariusza jak wam wpadnie. Nie idzie go skonczyc. A mianowicie, kiedy zrobimy...
chciałem przenieść produkcje drewna na archipelag i pomimo dużej ilości miejsca nie da się postawić budynku epicki skład drewna
Przy próbie postawienia magazynu wyspy pokazuje mi tyle miejsca: [/URL] Ta sama sytuacja i próba postawienia zwykłego magazynu:...
Wczoraj przeniosłem nieopatrznie lodową posiadłość, która stała tam prawie dwa lata i niestety nie daje się jej ustawić z powrotem.
k Przygoda Kolonia którą zacząłem i nie skończyłem ze względu braku dostępu .To nawet wojska mi nie wróciły .Proszę o rozwiązanie mojego problemu...
po wgraniu nowelizacji nie da się usunąć zadania gildyjnego, podnieść rangi gracza ani obniżyć i nie wiem co jeszcze. Wszystkie zauważone problemy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.