Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Od pól godziny próbuję się zalogować i wyskakuje mi ze Serwer jest przeciążony proszę spróbować póżniej,czy ktoś z was tez ma ten problem?
Witam. Używam przeglądarki Firefox. Od dłuższego czasu okno czatu non stop się restartuje. Pytanie moje, czy tylko tak się dzieje u mnie czy też...
Witam Nie mogę uruchomić gry. Loguję się klikam "GRAJ" wczytuje się strona Ubisoft - pasek ładuje się poprawnie, przeskakuje na stronę z...
wczoraj były , dzis nie ma, ponury żart programistów..
Chciałem zrobić w excelu sobie liczydło które policzy mnie ile wojo będzie się produkować po stracie. Zacząłem liczyć szukać po google i zacząłem...
Witam. Od dłuższego czasu mam jakis bug związany z tym, że nie zwiększają mi się zasoby rudy żelaza pomimo posiadania kopalni żelaza, która wydobywa...
co się dzieje z tym serwerem od 3 godzin próbuje się za logować
Brak możliwości rzucenia na miecznika platynowego. pozdr p
Witam. Dzisiaj jest ostatni dzień otwierania kalendarza. Za otwarcie wszystkich drzwi powinna być nagroda dodatkowa - Dom z piernika i specjalna...
30.12.2015 pomiędzy 5.00, a 6.00 wrzuciłem ulepszenie (7 dni) w koszarach i kilku innych budynkach. Na ten moment w koszarach (03.01.2016) pozostało...
Mam zainstalowaną najnowsza wersję Adobe Flash playera, a jak wybieram GRAJ to wyskakuje komunikat, że mam starą wersję i nie mozna grać. Uzywam...
Nie zaliczyło mi zadania rekruci nie wystarczą mimo wszystkich zielonych pól. Czekałem z pół godziny i nic.
witam, 3 dni temu ukonczylem cykl "Złoczyńca" niestety kolejny nie sie nie pojawił ktos mial to samo, albo ma pomysl co z tym zrobic?
Czy ja czegoś nie wiem? Przyznam, że trochę zgłupiałem. Nie pamiętam, żebym coś pił. Choć przez to może nie pamiętam. Ale gdzieś mi uciekła cała...
Hejka To mój pierwszy post. Mam nadzieję, że nie zaśmiecam forum. W załączniku przedstawiłem o co mi chodzi. Niektóre grafiki mają ciemną kreskę....
Błąd tego typu, że Mikołaj pożera 1 patent budowlany. Nigdzie nie znalazłem informacji, że tak ma być, więc zgłaszam jako błąd.
Odpaliłem tą przygodę i spotkałem się z problemem w jednym z obozów. W obozie tym występuje "Olbrzymi nietoperz" którego nie da się zniszczyć...
Mam dość polskiego suportu. Nie wiem czy oni mają w dupie czy ktoś dalej/wyżej. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem ! Mój problem nie jest...
event "laduje" sie dopiero jak wejde na czyjas wyspe/przygode ale nie do konca bo niemam zadan a jak klikam w kalendaz to nic sie niedzieje, niemam...
Witam Zauważyłem, że dolicza punktów osiągnięć za zadania eventowe. Zauważyłem to już wcześniej ale dzisiaj puszczając piąty kosz we władyce...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.