Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, mam kłopot w zmianie kolejności tworzenia jednostek w koszarach. Dwa razy już miałem tak że pomimo przesuwania kolejności na tych...
Witam. Po ostatniej aktualizacji z 21.01 nie mogę odkryć 2 złóż żelaza. Chodzi o 2 normalne zwykłe złoża na głównej wyspie, dodatkowe akurat mam...
W przeglądarce mam 3 złoża żelaza zamiast dwóch na archipelagu, a tam gdzie powinno być jedno złoże nie ma w ogóle. W załączeni screen.
Witam, od prawie 2 tygodni występuje u mnie poniższy bug z przestawieniem gienków, najczęściej w przygodzie Zdradzony Mały Krawiec. Pokonuje np....
Wyszedłem na pół godzinki obejrzeć południowe Wiadomości i Agrobiznes, wracam i widzę komunikat "Serwer zajęty W chwili obecnej serwer jest...
Nie wiem czy mam tylko takiego pecha ale od konserwy, kiedy to miało być naprawione znajdowanie złóż, nie potrafię znaleźć dodatkowego złoża marmuru...
Dzisiaj mnie wywaliło w połowie Bohaterskiego. Napisało, że w przygodzie wystąpił błąd i muszę ją opuścić i , że dostanę nagrody za poczynione...
atakowałem obóz wroga na archipelagu w sektorze 9 i zostali w obozie wroga dwoje generałów MSW i jeden zwykły generał nie można ich wycofać i są...
Nie, żebym się czepiał, bo to biznes raczej marny, niż pożyteczny, ale jak już coś robicie to róbcie to dobrze. Zostało mi w menu gwiazdy 10...
Na koncie mojej żony w grze jest pewien błąd i nie może odkryć wszystkich kopalni żelaza jak ja na swoim koncie. Chcieliśmy wysłać wiadomość do...
Pytanie głownie do BB Czy mi się zdaje czy dotychczasowe wolne miejsca pod magazyn wyspy zostały usunięte? Jeżeli tak to dlaczego, gdzie mamy o tym...
nie znajduje 5 złóż marmuru na wyspie pomimo wysyłania geologów
Witam nie mogę skasować niepotrzebnych przygód z gwiazdy. Czy inni gracze maja podobnie? Z czego wynika ten problem?
Witajcie, mam problem z MSW, już nie po raz pierwszy, a mianowicie cały czas jest w ataku już od ponad 24h i nie wraca do garnizonu, przez to...
Wysłałam generała na wojnę niestety nie wrócił, nie mogę go odwołać. Wysłałam w to samo miejsce kolejnego i ta sama sytuacja, oboje od dwóch dni są...
Puściłem atak na archipelagu- 2x mma z 220R. z godzinę temu. status atak, w obozie się nie dymi, daję odwrót- nic. siedzą sieroty i ciągle mają ful...
Witam, po wprowadzeniu nowych zadań gildyjnych, które automatycznie kończą się po 1 dniu, pojawił się problem. Opiszę go na własnym przykładzie. ...
Podczas ataku na jeden z obozów na Archipelagu generałowie MSW+Drakul "zaginęli w akcji" - atakują i atakują a efektow niewidać. Ktoś tak jeszcze ma?...
witam. Mialem podobne problemiki z eventem Swiatecznym, spisalem to na fakt, ze dolaczylem w trakcie eventu i moglo w koncu cos nie dZialac......
jestem ciekawy co dacie w nagrode za Wasze błędy???...zajaczka, 1 dzień premium,...itd,itp...ja poświęciłem X godzin na dojście i zbudowanie kopalń...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.