Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Każda nowa wersja gry cieszy, ale jak zwykle potrafi też wytrącić z równowagi. Dzisiaj rozpocząłem zabawę w świeży scenariusz i .... go nie...
generałowie rozpakowują swoje manatki na wyspie do 80% i wszystko zaczyna się od nowa ,już mam 5 kóło i nie wiem ile to jeszcze potrwa,chyba czas na...
Jak wykonać zadanie dzienne pokazanie na załączniku???
Witam, Jako, że jest to mój pierwszy post na tym forum, witam wszystkich serdecznie :) Mam mały problem z muzyką - od wczoraj pomimo tego, że mam...
Witam, mam w zadaniu pobocznym zakup przygody Mroczni Kapłani. Niestety u kupca próżno jej szukać. Proszę o zmianę/naprawę/reakcję :)
z nickiem yachoo, nie pamiętam niestety maila i hasła jak będę znać maila to będę mógł zmienić hasło, czy ktoś ze staffu mógłby mi pomóc ?
Wlasnie przeszedlem cala przygode Sindbad i Oblezone Miasto. Masakryczna ilosc strat i okazalo sie ze nie mozna zakonczyc przygody. Czy support...
Kiedy wracam po dłuższej nieobecności i przełączam w przeglądarce kartę na settlersy, a podczas mojej nieobecności pojawiło się nowe zadanie ze...
Ostatnio zauważyłem problem z generałami, nie wiem czy to jest zamierzone, ale po przeszukaniu forum itp nie znalazłem nic na ten temat wiec uznaję...
Brak ikonki żelaza
Hej nie mam czatu . po przelogowaniu tez mi się nie pojawił-żadnej zakładki. ma ktoś problemy z czatem
próbuję zakończyć przygodę Uśpiony wulkan ale uniemożliwia mi to błąd w zadaniu Płonące kości. Zlikwidowałam 3 z 5 punków; widzę brakujące dwa punkty...
http://screenshooter.net/101739817/pqgpmac Witam mam problem z tą rzeczą mianowicie nie mogę tego wybudować i co najlepsze nie mogę skasować proszę...
Próbowałem na rożnych przeglądarkach nie ma możliwości wejścia do gry przycisk GRAJ nieaktywny. Czyszczenie pamięci podręcznej itd sprawdzone
Na prawde myslalem ze ta gra tak ma ze juz cale kupsko syf i szambo technicy przelali do tej gry i nic mnie nie zaskoczy, samowolka gienkow, rypanie...
Witam, wiem że to się minie może trochę z koncepcją BB dotyczącą tego że AO jak i TSO miały być grami przeglądarkowymi, tudzież każdy się zgodzi że...
Witam właśnie zakupiłem taki o to pakiet " The Settlers Online Edycja Specjalna 2.0" z tym że w pudełku nie otrzymałem ultoki z kluczem bonusowym...
W ramach strony głównej jest tzw. "FAQ" czyli Frequently Asked Questions. Niestety o zgrozo - nawet w tak krótkim opracowaniu są przynajmniej 2...
witam jak zmienić haslo do Gry oczywiście na strone ubi nie da się zalogowac :/
Problem który widze to fakt, że w przygodzie Słońce Tropików nie dolicza expa czastkowego, który zbiera się w trakcie przygody. Przyczaiłem to juz...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.