Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Szukając rozwiązania dlaczego na komputerze z procesorem 8 rdzeniowym gra działa wolniej niż na C2D z XP natrafiłem na wątek odnośnie...
witam mam problem loguje mnie na jakies stare konto ,logowałem sie przez fejsa i traz nie moge wejsc na moja wioske
witam... mam problem z czatem. nie moge z nikim pisac i nie widze zadnych wiadomosci. jakis pomysl jak to naprawic?:confused:
Nie da się zalogować do gry - serwer przeciążony, często występują tego typu problemy w tej grze?
Witam, Otóż mam następujący problem, gdy chcę wybrać swój bank w zakładce więcej opcji->recommended a następnie wybieram swój bank do zapłacenia za...
edit: powiekszanie / zmniejszanie działa nawet po zalogowaniu podczas gry albo z menu przegladarki albo lewy ctrl+ kolko myszy powiekszenie...
Witam, czy ktoś jeszcze ma problem z logowaniem się do gry? od kilku godzin nie mogę się podłączyć. wydaje mi się, że zrobiłem wszystko co mogłem...
na wyspie ekspedycyjnej jest blokada a grać może jeden gracz to jak to jest?
Witam zamraża mi grę po zakupach u kupca i bez reseta gry nie da rady nic zrobić dzieje sie tak u kupca w zakładce Przedmioty epickie zawsze gdy...
Nie wiem czy tak być powinno i czy tak zostanie, ale wydaje mi się, że specjalna kopalnia złota na poziomie 6 nie powinna wracać do menu gwiazdy....
Po aktualizacji flasza do ver 17..... podczas logowania wywala mnie do całkowicie szarej strony i kicha dalej nic sie nie dzieje... co robic?
Taki drobny problem z Mistrzem z eventu. Nie można mu zmienić nazwy. Nie wiem czy tylko u mnie ten problem występuje?
Witam chciałbym zacząć od nowa bo utworzyłem wioskę w 2013r ale tylko utworzyłem. Teraz jakbym chciał grać dalej byłbym na bardzo nierównej pozycji z...
Witam.Po dzisiejszej konserwacji próbowałem pograć.Stawiając kopalnie miedzi wystąpił uszkodzony obszar.itd , itp - nie pierwszy raz w tej grze.
Schemat wygląda mniej więcej tak jak w temacie. Po kilku godzinach świrowania w grze, wejście do gwiazdy i wybranie zakładki "dodatki" skutkuje...
Czy ktoś z ekipy wie o zgłaszanych problemach? Problem z migającym szeptem po zalogowaniu jest od ponad roku zgłaszany i do tej pory nikt z tym...
Witam, od około tygodnia nie mogę się poprawnie zalogować do gry. Następuje wczytywanie mapy, po czym wyskakuje informacja "Połączenie z serwerem...
Mam taki problem około południa wylosowałem olbrzymią ekspedycje. Nie mogłem na nią wejść bo wyskakiwał komunikat obszar serwera uszkodzony. Gdy...
Cześć, Tak chciałem dać znać, że największe ekspedycje w dalszym ciągu są uszkodzone, po próbie wejścia na obszar / mapę takiej ekspedycji wywala...
Własnie zostałem okradziony przez o generała MSW gdyż nie wrócił z przygody(5 relogów nic nie dało). Ewent jak zwykle na początku wiecej strat niż...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.