Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Gram na serwerze zlota gora i mam taki bug ze znajomy mi rzucil proch pisakuna przed update gdzie czaty zastapiono znaczkami i dodano premie...
Witam, Może taka głupotka ale dziś zwróciłam uwagę. Pojawiło się zadanie z użyciem Płomienia. Wrzuciłam itd. No to skoro już odpalam to myślę...
Witam, po raz pierwszy coś takiego mi się zdarzyło. Wystawiłam na handel surowce. Dwie oferty dodały się poprawnie. Po dodaniu transakcji na trzecim...
Jak w temacie. od godziny nie mogę wejść na Złotą Górę...
czesto mi sie pojawia na zlotej gorze ten problem, co wiaze sie tez z 'wyczyszczeniem' czatow, co mi osobiscie trocche utrudnia korzystanie z gry....
Przed nadchodzącym ewentem chciałem zaznaczyć, iż jest grupa osób której ilość pojawiających znajdek nie przekracza 11szt. Support wiele razy był o...
Problem występuje przy dwóch ostatnich mistrzach. Nie zapamiętują wpisanej nowej nazwy. Informacja o tym się przewijała ale chyba umknęła...
Krótko i na temat - chcę postawić wspaniałą rezydencję i nie mogę bo jest jakaś NIEWIDZIALNA przeszkoda. Podziałkowałem sobie wyspę, nie ma żadnych...
Witam. Okolo 4:10 rano nastapilo przerwanie polaczenia z serwerem. Podczas kolejnej proby logowania cos pojechalo w ustawieniach okna "Logowania" i...
W I złodzieju leniwie rozwaliłem obóz katapultą żeby nie blokować. Potem puściłem sobie zwykły atak i jakież było moje zdziwienie gdy w raportach...
Witam, Padłem ofiarą błędu związanego ze slotem kolonii wykupionym za klejnoty. Błąd ma miejsce w momencie kiedy macie stały slot koloni...
Jak w temacie. Obecnie (po konserwie) wyświetla się, iż grubasek przyniósł zero szt. jakiejkolwiek premii z poszukiwań artefaktów..
juz od jakiegos czasu na zlotej gorze pokazywal sie problem z przeskakiwaniem zakladek czatu, ale od nowej aktualizacji 25.02.2016 to sie dzieje non...
Czy tylko ja nie mogę zobaczyć rankingu PVP ? bo od kilku dni mi wyskakuje w kazdej kategorii informacja : "W obecnej chwili nie ma żadnych...
zróbcie poprawki ąąąąąąąąąą inne sposoby wyłaczają co inne itp
od ponad 2 godzin nie mogę wejść do gry. dlaczego takich rzeczy nie można robić w nocy kiedy ludzie odpoczywaja
Cześć, The Buggers Online ostatnio ma coraz więcej błędów, tym razem pojawiły się jakieś cuda wianki w ekspedycjach. 1. Major atakuje innym...
Witam serdecznie, Ostatnio po dość długim czasie postanowiłem wrócić do robienia ekspedycji - niestety po zdobyciu kolonii, zbudowaniu obrony i...
Takie coś się dzieje przy stawianiu twierdz od kupca. Po naciśnięciu guzika anuluj wyspa wraca do normalnego wyglądu. Reolog pomaga, ale trzeba go...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.