Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
jak w temacie Uplay jest chwilowo niedostępny. Prosimy odczekać kilka minut i spróbować ponownie.
Witam mam problem przy zakupie klejnotów wybieram bank PEKAO S.A PRZELEW 24 WCHODZI MI NA STRONĘ DO LOGOWANIA A PO CHWILI WSZYSTKO ZNIKA I JEST...
Podczas samouczka, gdy w zadaniu trzeba wybudować kopalnię miedzi, dziennik każe postawić magazyn prowiantu. Jeżeli zakładam temat w złym miejscu-...
Dziwny problem... bo zdaje mi sie, ze jeszcze dzis popoludniu koszt wybudowania tartaku lisciastego na 4 poziomie kosztowal jezeli dobrze pamietam...
Problem dość dziwny... a może tak ma być ^^ a więc założyłem sobie 3 kopalnie rudy miedzi, które zabrały mi 3 pozwolenia. Po wyczerpaniu złóż,...
Witam, Wysłałam sms za 11,07 zł dostałam kod i go wpisałam w pole przeznaczone na kod. Daje ok i wyskakuje Ten kod dostępu jest niepoprawny!...o...
witam! grałem w domu a kompie w weekend przeszedłem kilka leveli a w poniedziałek w pracy startuje od zera, po poludniu sprawdzam w domu a gra na...
Przy stawianiu budynku z licznika ubywają dwa zezwolenia zamiast jednego
mam buffa na kopalni wegla która jest na 2 LVL pokazuje mi wydobycie 4szt w niecałe 2 minuty. Ale po zmierzeniu stoperem wydobycie jest 2 na 2 minuty...
Zirytowany dość mocno postanowiłem napisać ten temat... -,- zbierałem 2 dni wojsko by zaatakować przywódce bandytów bo brakowało mi już pozwoleń na...
Przy próbie postawienia jednego budynku "Gospodarstwo" (ledwo co rozpoczęta budowa - stan 0% w kolejce budowania) i zaraz po nim kolejnego pojawił...
Witam, od dzisiaj rano nie moge sie zalogować przy uzyciu mozzili. ciagle pisze ladowanie prosze czekać. Tylko za pomocą chroma udało mi się...
Dotyczy budowli zaawansowanych. Zanim budowa zostanie rozpoczęta (dojdzie na plac budowlaniec) na w kolejce podawana jest kosmiczna wartość zaś czas...
W dniu dzisiejszym moja kilkudniowa seria logowań do gry została z niewyjaśnionych przyczyn zresetowana czyli zaczynam od pierwszego dnia :( Proszę...
Po osiągnięciu poziomu 19 pojawia się nieprawidłowa informacja o odblokowanym nowym budynku. Jest napisane "Dom" a powinna być "Rezydencja".
Witam. Codziennie ogółem wchodzę na grę The Settlers Online i dzisiaj miał być właśnie ten 7 dzień.Wchodzę patrzę a tu dostajesz nagrode za...
Wyeliminowałem bandytów wraz z ich hersztem z danego terenu i nie mogę stawiać na na nim swoich budowli po mimo że liczba pozwoleń na budowę wzrosła...
Dlaczego granie wymaga aż takiej mocy obliczeniowej? W moim przypadku wykorzystuje 80% procesora i zwalnia mi całego lapka. W wielu innych grach,...
z budowaniem wszystko jest pięknie do momentu kiedy skończą się patenty. No tak, jak budować bez pozwoleń? Nie da się. Więc wyburzam jeden budynek,...
kupiłem 400 miedzi za 400 węgla i ktoś nie zaakceptował ani nie odrzucił oferty i już czekam 2 tydzień i nie mam ani miedzi ani węgla, może ktoś...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.