Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Problemy z przekazaniem towarów z menu gwiazdy do domu władyki. Irytuje to jeśli chodzi o paszę czy kanapki ale przy deskach liściastych i złocie to...
Witam, Mam problem. Chcę budowac 3 budynki, w menu po prawej stronie widac tylko 2, mimo, że na polu gry widac 3 pola zaznaczone pod budowę....
zaakceptowałem oferte handlowa .pobrało mi złote monety a nie dostałem narzedzi .błąd czy zostałem oszukany
Witam, chcę tutaj przedstawić moje znalezione bugi w tej grze aby zostały naprawione bo gierka się zapowiada ciekawie. Będę wypisywał co ja...
Witam Czy u was też tak jest jak u mnie? Najlepiej zrozumiecie o co mi chodzi jak obejrzycie film http://www.youtube.com/watch?v=AC1YX0AGhUU...
Witam Chcieliśmy z kolega zrobić dwu osobową przygodę niestety po odpaleniu jej dostałem zaproszenie kliknąłem akceptuj i nic się nie stało nie...
Dzisiaj tj. 25.II.2012 odczytałem wiadomości o ukończeniu misji przez Odkrywcę - Znajdź Skarb 6 godz. że otrzymałem 10 monet i 20 desek z drewna...
witam mam taki problem ze nie mam budynkow nw ilu dokladnie wiem napewno ze nie mam marmuru i tartaku do lisciastych drzew?? jak mam zrobic zeby te...
Zadanie dotyczy budowy kopalni miedzi
mam pytanko jak otowrzyć okno dialogowe w grze??? bo mi gdzies znikneło
Witam Dzisiaj grając kilkadziesiąt minut, poprzez zniszczenie obozu z bandytami, awansowałem na 21 lvl. Oczywiście pojawiła sie wiadomość iż...
Witam, Chciałbym zapytać, w jaki sposób mogę dać półmisek ryb dla kamieniarza? Tworzę półmisek ryb w chacie rybackiej, następnie wybieram półmisek z...
Witam, mam problem dodaniem premii za codzienne logowanie. Problem polega na tym że nie mogę dodać już drugi raz 150 rud żelaza do Domu władyki z...
Czasami po relogu znikają niektóre odcinki dróg zarówno te bez budynków jak również (rzadziej) te, które leżą obok budynków. Na chwilę obecną w moim...
Poziom PD stoi na tym samym miejscu (1699) pomimo pokonywania kolejnych obozów wroga ich dowódców, oraz przejmowania kolejnych terenów. Nie ma...
Nie wiem czy błąd gry czy ban. Jeśli to drugie to może łaskawie moderator by się wysilił i napisał mi na pm wiadomość z informacją za co i na jak...
w załączniku zdjęcie po dodaniu osadników do domu, mimo braku miejsca
Chodzi po wodzie ;)
W sytuacji gdy magazyn jest pełen jakiegoś zasobu, np desek i próbuję dodać większą ilość tego zasobu z menu gwiazdy pojawia się błędny komunikat....
od wczoraj nie moge dodac wiecej niz 1 budynek do kolejki budowy, jak dla mnie ewidentny bug. Zrobilem relog i problem nadal pozostaje.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.