Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, Ten temat dla mnie od dłuższego czasu jest zamknięty, dlatego że już od dawna mam wyszkolony wszystkich odkrywców, nawet nowy nabytek...
Ja rozumiem że napisane jest w zadaniu " Na wyspie ukrytych jest 9 pisanek " no ale proszę nie popadajmy w skrajności ;)...
Mam problem z zadaniami w evencie wielkanocnym 2016. Generalnie napisałem do wsparcia, ale poza mailem zwrotnym z prośbą o zrzuty ekranów które...
Znalazłem nową :) W tej muszę kilka minut czekać, aż mi się konto pokaże Do zobaczenia czasami :)
Oczywiście zgłosiłem to do supportu, ale sami wiecie jak to wygląda z ich natychmiastowymi odpowiedziami. Przydzieliło mi zadanie wielkanocne, które...
Chyba wraz z początkiem eventu pojawił się problem z ofertami przygód. Chodzi o sytuację gdy mówię komuś że mu sprzedam kilka sztuk przygody i niech...
Dziwne, ale nie zalicza mi oferty dla Denisa rzuconej przez znajomego do zadania. Ma ktoś pomysł ? Do supportu już pisałem. Pozdrawiam
Po wyprodukowaniu i odbiorze po prostu znikają
Mozna i tak handlowac z cichacza i anonimowo...
Na przygodę „Czarni Rycerze” wysłałem 5 generałów (nie ważne jakich) i kwatermistrza. Kiedy 2 pierwszych generałów już wylądowało, zacząłem ustawiać...
Paczka jednostek przeniesiona recznie na poczatek listy za pomoca strzalek, po zakonczeniu produkcji poprzedzajacej paczki magicznie wyladowala dalej...
co się stało ze sklepem że nie można wejśc ??
Środek eventu, wszyscy sie spinają żeby jak najwięcej przygód natrzaskać, jak najwięcej jaj nazbierać, a tu BB funduje nam kolejną niezapowiedzianą...
Kolejne święta kolejne kłopoty z dostępem do serwerów :/ Połączenie z serwerem zostało przerwane. Cierpliwości brakuje do bezskutecznego...
witam, koszary stoją u mnie jak na załączonym obrazku. już dwukrotnie koszary znikły mi z mapy, aż boje się upować je po raz trzeci... dla...
Hej! Tylko na Złotej mamy konserwę czy i u innych się pojawiła? Super, żę jest jakieś info na Głównej :mad:
Witam, od jakiegoś czas gildia do której należne nie dostaje zadań Gildii....Pisałem z kilkoma członkami, bardzo chcielibyśmy dostawać zadania....
Dzisiaj chciałem sobie trochę pisanek zarobić, tak jak zawsze napisałem do znajomego czy by mi nie podesłał trochę pisanek, wysłał mi dokładnie 102...
po ostatnich dziwnych na prawach wchodząc na grę mam zablokowany czat który jest dostępny od 5 lev a mam 59 zróbcie z tym porządek bo tak być nie...
Dlaczego nie można się zalogowac z przeglądarki Chrome na serwer Nowa Ziemia??
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.