Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Od dwóch dni mam problem z połączeniem serwera:confused:. A mianowicie po zalogowaniu się na stronie i kliknięciu przycisku GRAJ następuje...
1. Poziomy znajomych z listy nie zawsze się aktualizują - ja i przyjaciel mieliśmy z tym problem, z kolei inna osoba twierdziła, że wszystko jest ok....
Może się czepiam ale u mnie jeleń przeszedł pod pniakiem.
Witam, mój problem polega na tym, że chciałam dokupić generała wylogowując się miałam ich 2, a dzisiaj jest ich 3 i moje konto monet zostalo...
Hej, dzis w nocy mialem autoupdate flasha, a jak chce wejsc do gry to pokazuje mi ze mam stara wersje... "Na twoim komputerze nie zainstalowano...
Stracony patent. MIałem kopalnie rudy. Wyczerpała się. Wysłałem geologa nie burząc jej. Geolog znalazł surowiec w tym samym miejscu co wczesniejsza...
Witam, Dostaję informację, że podniesienie poziomu budynku przyśpiesza rekrutację o 100% wartości bazowej. Czyli np. 24 Rekrutów na 2 poziomie...
Na pewno nikt tego nie zgłosił tylko jadą na pałę z tym. Mianowicie przy obecnych lagach można obdzielić "1 koszykiem" kilku znajomych i jeszcze na...
Witam zaatakowalem osade w której wg opisu znajdowało sie 5 łotrzyków i 5 miotaczy kamieniami w opisie osady nadal widnieje 5 łotrzyków i 5...
Hej, Przy podnoszeniu budynku na lvl 4, narzędzia nie są produkowane. Dam znać czy po podniesieniu budynku, narzędzia będą produkowane, czy może...
witam, od rana mam problem z serwerem rozmów - łączę się z serwerem, odbieram rozmowy przez kilkanaście sekund, po czym tracę połączenie. Na...
Znalazłam taki błąd Prosty błąd w zdaniu. Pierw piszę mi żeby zbudować 1 chatę Leśnika a niżej piszę żeby zbudować chatę Drwala
Witam podniosłem chatę drwala(iglasty) na 3 poziom i nagle zaczął nie widzieć drzew a są one dookoła niego co jest? ...
Witam, po kolei wykonywałem zadania, aż w samouczku kazano mi wybudować wspomniany magazyn prowiantu (wszystkie poprzednie zadania wykonałem), ale...
znalazłem zdaje się tekstowy błąd w samouczku. Po znalezieniu złoża miedzi samouczek daje jakocel budowę kopalni miedzi. jest obrazek kopalini ale w...
Za kazdym razem gdy loguje sie do gry, niektore czesci drogi, najczesciej skrzyzowania ale nie tylko po prostu znikaja. Daloby sie to naprawic aby...
W zadaniu o budowę kopalni miedzi zamiast wybuduj "Kopalnie miedzi" piszę "Zbuduj następującą ilość magazynów prowiantu 1sz (0 z 1)". Uważam że nie...
Witam, postanowiłem wybudować magazyn, gdy zaczęto go budować pojawił się błąd, który utrzymywał się aż do zakończenia budowy. >553%? >czas na...
Mnie to nie razi ale jest to pewnego rodzaju niedopatrzenie. Przy pierwszym ataku Chuckowi zostało zdrowia tyle co nic bo zielonej kreski nie było...
Witam, Mam taki problem, że już drugi raz dodało mi ponad godzinę do 24h poszukiwań przygód.Wczoraj wysłałem odkrywców o 21:20 a wracają dzisiaj o...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.