Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Odkryłem taki problem: mając 0 Osadników przy próbie budowy wyskakuje okienko jak na obrazku i czasami zwiesi przeglądarkę, dodatkowo...
Zacząłem tworzyć 25 REKRUTÓW, a następnie się wylogowałem. Po późniejszym zalogowaniu nie miałem ani rekrutów ani mieczy z brązu...
witam mialem budowle rudej miedzi i skoczyla sie produkcja i zaczelem poszukiwania geologiem znalaz miedz ale budowla znikla a 1 pozwolenia nie...
Witam. Od wczorajszego wieczoru mam problem z zakładkami chatu. Dokładniej chodzi o to że co jakiś czas, wszystkie zakładki po prostu znikają i po...
Gdy chce zagrac ładuje mi sie i w pewnym momencie pisze "Uruchamianie kolejki logowania" i tak w nieskończonoć. U mojich kolegów działa.
Witam sprawa jest dość dziwna mam pozwolenia na budowę stawiam budynek lub np. pole pszenicy jest ono budowane pobierają się surowce po czym po...
Mam problem z grą na 10 calowym monitorze ( przeglądarka IE) niektóre elementy menu nie mieszczą sie na ekranie, po otwarciu menu budowania, 3 górne...
witam, prosze o przywrocenie mojego starego konta o nazwie uzytkownika ronnieronnie86 z niewiadomych przyczyn nie moge sie zalogowac od 3 dni, a jak...
Witam. Przypadkowo kliknąłem "Przyśpiesz ten proces i skróć czas o połowę", chciałem wyjść krzyżykiem, aby mi nie zabrało diamentów, jednak tak się...
W samouczku zamiast zbuduj magazyn prowiantu ( które nie da się zbudować jak już jeden jest ) powinno być zbuduj kopalnie miedzi. Straciłem sporo...
1. Miecznik - litości..., a może by tak "Płatnerz", język polski ma chyba ładniejsze określenie na osobę zajmującą się produkcją mieczy. Niby...
Jak w temacie, wysyłam odkrywce na 12 godzin żeby znalazł skarb, przykładowo puszczam go o godzinie 9 rano a wraca zamiast o 21 to o 22
Siema Dodałem 200 desek z gwiazdki ale się nie dodały a nie mam tego w gwiazdce już.Był napis o dodaniu ale i tka lipa... Mogę jakoś odzyskać...
Witam, Zauważyłem błąd dotyczący paska doświadczenia. Występuje tam następująca informacja: "Doświadczenie potrzebne do kolejnego poziomu" i podana...
problem jak powyżej. Udaje mi się zalogować, a potem jak klikam graj, to mam tylko niebieski ekran i nic sie na nim nie dzieje. Nie mam żadnych...
No właśnie ;) Jest przerwa techniczna. Wiadomo (mniej więcej) kiedy się zaczęła i kiedy się skończy. Dlaczego po zalogowaniu user dostaje komunkat o...
Witam Zakupiłem diamenty przez Przelewy24, przelew poszedł z mojego banku przelewy wywaliły błąd i ..... transakcja numer : p24-901-835
W związku z tym, że co tydzień powstają takie same tematy a niektóre osoby z jakichś powodów nie czytają strony głównej, tworzę ten temat :) Co...
Dlaczego cotygodniowa przerwa techniczna jest przeprowadzana od 9:00 a nie np. w nocy ?
Jak w temacie, gracz daje mi buffa Koszyk i trwa on 6h, tak samo jakbym rzucił go sam. Proszę o sprawdzenie, ostatni działający tak buff był rzucony...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.