Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, W dniu wczorajszym wysłałem dwie oferty handlowe z zakładki "handel". Z mojej strony surowce zniknęły ("koszt") natomiast nic do mnie nie...
Witam mam problem z kopalnia miedzi bo nie moge jej wybudować na znalezionym złożu.
Zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego skoro w jednej turze za pierwszym razem walne takiego hita że zmiotę całe jednostki z powierzchni ziemi to...
Sytuacja: Bezrobotnych: 0 Pracujacych:85 Limit popul: 310 Wybudowanie kilku budynkow oraz rozbudowanie ich na 2 lvl. Nastepnie rosnie...
Otóż zakupiłem za sms, klejnoty i piszę mi takie coś "Ten kod jest nie poprawny" "być może twoja przeglądarka ma zablokowane pliki coockies" o co...
Witam. Niedawno wszystko chodzilo jak w zegarku, Tzn odkrywca wyszukiwal skarb co 6 i 12h rowniusienko... ale od wczoraj sie cos popsulo i...
kiedy bd mozna przsuwac budowle?
Od rana w menu gwiazdy siedzi mi 150 rudy żelaza i 1k wody. Nie mogę tego dodać do domu władyki ponieważ po wybraniu tych zasobów władyka nie...
Witam, Od wczorajszego wieczora mam komunikat 'Łączenie z serwerem rozmów' i niestety nie działa czat global, pomoc i handel.. Troszkę słabo można...
Witam mam taki problem otoz chcialem zakupic diamenty za 20 zl poprzez przelewy 24 i w momencie jak wybieram bank z ktorego chce zaplacic...
Witam. Rozbudowałem dom władyki na drugi poziom. Po ponownym zalogowaniu się w grze, dom z powrotem jest na poziomie 1. Zdarza się coś takiego?
PD po najechaniu na pasek podawać miały ilość PD do next lvl, a podają aktualny poziom PD.
Już naprawione. Wątek do usunięcia.
Witam, Limit magazynu mam 900, miałem 885 monet i sprzedałem towar za 37 monet (transakcja zaakceptowana przez obie strony) - w magazynie pojawiło...
Witam serdecznie. Problem sptkał mnie na początku 2 razy podczas rejstracji. Ne jednym koncie Ori_Reuven utworzyłem profil i zamiast brodatego...
Jak wiadomo większość graczy po przejęciu 5 sektora geologami może odkryć dwa złoża marmuru W Słonecznym grodzie( trzeci serwer) kilkakrotne...
Witam, Mam mały problem. Posiadam 7 chat drwala (liściaste) na 3 poziomie wszystkie, zbudowane obok siebie, wszystkie mają całkowity czas...
Witam! Zuważyłem, że po uśpieniu 1 z moich mieczników nie pojawia się nad nim ikona "ZZZzzzZ". Miecznik co prawda stoi, nie pracuje, ale ikony brak.
Podczas budowy pól pszenicy jedno pole pozostało w zawieszeniu nie ma go ani w kolejce do budowania ani nie jest wybudowane.
Otrzymuję taki komunikat: Schowek01.jpg (http://zapodaj.net/c908df58d9aa.jpg.html) Dzieje się to gdy z menu gwiazdy chcę dodać zasób osadnicy, ale...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.