Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Dostałem bana za pisanie dużymi literami , fakt ale zaznaczyłem tylko że chcę sprzedać 150 mieczy natomiast podkreślenie na MIECZY...
witam jest maly problem : kupilem dzisiaj 2x 100 mieczy z brazu po 100 monet i nie dostalem tych mieczy ani zadnego potwierdzenia nawet zwrotu tych...
problem przy handlowaniu jest taki ze wysylam oferte handlowa do goscia i on tego nie akceptuje ani nic i moje przedmioty znikaja nie wracajac do...
witam:) tak jak napisałem w temacie mam problem z przejsciem na wyższy level, a mianowicie chodzi mi o to że utknąłem na 13 leverze i od dwóch dni,...
no i mamy następny problem mam nadzieję że to chwilowe ale powtarza się w wszystkich przeglądarkach: ciekawe czemu tak się dzieje czyżby ACTA.....
Witam, Aktualnie mam -1 pozwolenie na budowę. Stało się to w taki sposób: 1) Mam 0 pozwoleń na budowę. 2) Miałem wyeksploatowane pole pszenicy....
Jak widać na załączonym obrazku okno rozmowy powiększa się do tak dużych rozmiarów że nie mogę go zamknąć. Pomaga tylko restart gry :/ Pracuje na...
Dzisiaj przeprowadziłem atak na jeden z obozów bandytów według informacji powinno się w nim znajdować 80 Łotrzyków i 50 miotaczy kamieniami. Bardzo...
Witam. Dziś chciałem powalczyć zrobiłem sobie 5 rekrutów wysłałem na obóz bandytów (6 łotrzyków) - przegrałem - mówię OK!. Zrobiłem znów 4...
WItam serdecznie ! Pokazała się wiadomość dzisiaj dla mnie że dostaje nagrodę za logowanie drugi dzień pod rząd i nawet zdążyłem zobaczyć co...
Cześć, posiadam tablet point of view mobii 10 mam na nim zainstalowany flash player 11 i kiedy chcę sobie pograć w TSO to loguje się, klikam graj, i...
Istnieje błąd w tłumaczeniu w Samouczku - Zadanie Samouczka - Przesadzanie drzew. Zadanie: Zbuduj 1 chatę leśnika zawiera pod spodem opis Zbuduj...
Odkrywca wrocil z wyprawy. Otrzymalem wiadomosc o jego powrocie i ze przyniosl skarby. Zaakceptowalem je. Byl tam marmur i deski. Niestety powyzsze...
Jak w temacie ... http://www.uploadscreenshot.com/image/802266/9099126 powinno być chyba 100% PRODUKCJI a nie 100% rekrutacji magazyn prowiantu...
Witam, Dzisiaj skończyła mi się woda w jednej ze studni. Mam w kolejce 2 rzeczy do budowy, studnia ma być jako 3cia. Pole z budową studni...
Jestem leniwy więc przekleję treść ticketa jaki wysłałem do supportu, a was chciałbym zapytać czy też coś takiego was spotkało? Czy to tylko ja mam...
Atakowalem oboz bandytow. Podczas przechodzenia do wybranego obozu przeszedlem obok innego obozu, wiec tam zaczela sie walka. Walke wygralem. Moje...
Dwa razy zdazylo mi sie, ze przy handlowaniu cos poszlo nie tak. Pierwszy raz podczas sprzedawania czegos za 400 drewna odjelo mi 800. A drugi...
czesc chciałem zgłosić ze gram z dziewczyną i ona gra na nowy gród czy jakoś tak sie serwer nazywa a nie mogłem zgłosić cały czas mi strone zamykało...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.