Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
...i tak oto buffowałem sobie kopalnie, gdy zauważyłem: :eek: Przelogowanie pomogło, -2 znikło, ale dodało mi 1 półmisek do stanu (23) i teraz...
Witam, Na lvl8 za zadanie jest zbudować magazyn na nowych włościach. U mnie wyglądało to tak: zleciłem budowę magazynu, brakowało mi...
Witam jeśli podobny temat istnieje to przepraszam za powielanie tematów. Mam następujący problem. Ulepszałem w tej samej chwili 3 budynki. Dwa z nich...
mam bug'a. znalalazem juz 3 zloza rudy miedzi i nie moge ich uzywac. nie da sie wybudowac kopalni. prosze o pomoc ps. robie wszystko tak jak...
Wysłałam odkrywce żeby "Poszukał skarbu" i gdy już wrócił dostałam wiadomość i gdy chce dodać zdobyty skarb to nie mogę bo jest na czarno i nie mogę...
http://imageshack.us/photo/my-images/42/screenzbugiem.png/ ten screen na dobry poczatek, wyslalem tam swoje wojsko, i dostalem po tylku bo jest...
Na początek sory jeżeli problem był poruszany - przeszukałem ostatnie strony forum i nic nie znalazłem. Przy odpowiedzi na ofertę handlową...
problem z zakupem premium przelewy24 nie działa następuje oczekiwanie na okno które się nie otwiera i wyskakuje okno
Podczas rejestracji wyświetliło mi się, iż mój e-mail jest już używany, pytanie moje jest następujące, dlaczego? Pozdrawiam, Mirinda.
Co maże być? Daję kanapkę rybną do budynku i zamiast przyśpieszać produkcję to ją spowalnia!:mad:
Witam do której godziny potrwa dzisiaj przerwa techniczna?? jeśli ktoś wie proszę o odpowiedz
Witam W dniu dzisiejszym zakupiłem 2 geologów każdy po 300 monet a z konta zostało zabrane 900 monet. Dodatkowym problemem jest to ze chciałem...
Mam problem. jak przesunac w góre okno by zobaczyć suwak ile towaru chce sprzedac pomocy
jak w temacie wyskakuje mi porada dnia bez tekstu i nic nie moge kliknac? prosze o pomoc. w drugim pokoju startuje ze stacjonarnego i dziala a ja...
Witam, można przenieść konto na nowy serwer, pod warunkiem ze akurat jest otwarty. Chcemy grać ze znajomymi na tym samym serwie.
Handlowałem ze znajomym i wysyłałem mu monety lecz jak się okazało miał za mały magazyn Jedna z wpłat wpadła lecz druga znikneła . 310 zlotych monet...
Przenosiłem generała z sektora 3 do 7. Ku mojemu zdziwieniu generał sobie przeparadował przez wrogie sektory 6 i 8 bez żadnych problemów. Moim...
Witam Wczoraj przed ta awaria co serwer padł zakupiłem diamenty przez pay pal za 400 zl 127,62 US$ ale do dnia dzisiejszego ich nie mam na koncie,...
To co sie dzieje z serwerami wola o pomste do nieba. Jak mozna byc tak krotkowzrocznym, i odpalic 3 serwer na juz strasznie obciazonej maszynie. Do...
Witam, właśnie zauważyłem, że odnalezienie złóż tytanu, granitu i saletry jest niemożliwe, ponieważ wymagany jest do tego 52 poziom.
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.