Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam! O co może chodzić... Ulepszyłem 2, może 3 budynki (chyba bez znaczenia jakie..), mam nadal deski z drewna liściastego, tyle potrzebuję do...
Bry, niewiem czy to globalny problem czy lokalny, ale nie moge sie zalogowac, czly czas wracam do strony glownej. prosze o dpowiedz czy sa jakies...
Problem z wylogowaniem Od wczoraj nie potrafię się wylogować z aktualnego serwera ciągle wyskakuje mi.... Maintenance We are...
Otóż tak, złoża miedzi (2) skończyły się, zburzyłem kopalnie, odkryłem nowe i tu tkwi problem, nie mogę wybudować nowych kopalń gdyż nie dostałem z...
Moja dziewczyna ma dziwny problem, poniewaz nie moze wejsc na strone thesettlersonline.pl Dziwne, tak jakby nie mial polaczenia z internetem,...
Mam problem. Miałem magazyny na 3500. Posiadałem 3406 surowców. Zrobilem handel na 200 surowców no i magazyn uzupelnil mi się do 3500. A gdzie...
Witam, bardzo chciałabym zacząć grać w tę grę jednak po zalogowaniu się i wciśnięciu przycisku graj pokazuje mi się że gra jest już dostępna w wersji...
Witam, usunąłem dwa młyny oraz trzy tartaki nie otrzymałem pozwoleń na budowę, mam 95 pozwoleń, 90 budynków i nie mogę budować
sprawa wyjaśniona do zamknięcia / usunięcia
Chcialem wybudowac odlewnie zelaza ale nie zauwazylem ze brakowalo mi 100 narzedzi, wiec postanowilem przeniesc budowe na kolejna pozycje do budowy....
Problem - zły czas odkrywania złóż po restarcie (zmiana komputera). Geolog któremu zostało niewiele czasu do odkrycia złoża po restarcie miał ponad 3...
Witam, mimo iż usunęłam wyeksploatowane kopalnie nie przybyło mi pozwoleń na kolejne budowy, a ich zapasy się kurczą (mam tylko 3). Co powinnam...
Witam, Miałem znalezione miejsce na kopalnie złota. Doładowałem je 2x po 500 szt. za klejnoty i w kolejce budowy dodałem kopalnię. Po chwili...
Od wczoraj mam problem nie mogę się połączyć i wejść do gry a jeśli uda mi się to mnie zaraz wywala i informuje mnie o błędzie połączenie. Lubię...
Witam , dzisiaj o godzinie 19:11 zostałem zbanowany przez MOD#Shaka , po chwili od nowa mogłem pisać . Powtarza się to od jakiegoś czasu, dostaje...
WITAM mam problem z magazynem prowiantu w zakładce budynki podstawowe widnieje jako jedyny niedostępny napisane jest też na ikonce magazynu że...
Witam, mam 17 lvl, a nie mogę wybudować leśnika i tartaku liściastego i kopalni marmuru. Brakuje ich w budynkach do budowy. Mam jedynie drwala...
Problem pojawił się dzisiaj i trwa mimo odświeżania gry i Re-logów. Chodzi o to, że kiedy chcę wybudować jakikolwiek obiekt (pole pszenicy,...
Witam po zainstalowaniu najnowszej wersji adobe przegladarka nie widzi wogole flasha i gra mi sie nie odpala zreszta tak jak i inne strony wymagajace...
Poziom: 9 Zadanie polega na zbudowaniu 1 kopalni miedzi . Natomiast "gra" powiadamia nas o zadaniu polegającym na zbudowaniu magazynu prowiantu....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.