Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam ostatnimi czasy kilkukrotnie zauważyłem dziwne zjawisko otóż co jakiś czas znikają mi bezrobotni osadnicy. W momencie gdy mam np. 48 wolnych...
Wykonałem zadanie z 4 lv ale nie dostałem za nie expa i awansu na 5 lv ale zadanie z 5 lv mi wyskoczyło czyli zbuduj dom tylko jak skoro bez...
Witam! Natknąłem się na problem, który powoduje, że mam bardzo długi czas do wystawienia nowej oferty. Nie wiem jak do tego doszło, niemniej po...
Witam jest taki problem że po przejęciu włości tzn. pokonaniu lidera nie mogę na tym terenie nic zbudować, a pozwoleń na budowę mam wystarczająco bo...
Witam, z ciekawości zajrzałem do sklepu z diamentami zobaczyć czy się coś zmieniło i moim oczom ukazał się bardzo nieładny chwyt ze strony twórców...
Tak się zastanawiam .... czy wiadomości PRV na forum działają ? wytłumaczę to tak Wysyłam do kogoś priva ... wchodzę w wiadomości ......
Podczas Wymiany buffów ciągle znikają mi porcje do buffowania. Robię wszystko zgodnie z sugestią w poradniku... powoli, czekam jeden za drugim aż tu...
Witam. Po ostatniej modernizacji komputerów (przerwa techniczna od 5 rano -14) pojawił się problem z brakiem informacji kto jest aktualnie w grze....
Gra coś kręci np. mam 2 drwali na 4 poziomie i 2,18 min 2 tartaki na 2 poziomie i 4,04 min 1 smolarz na 3 poziomie 3,40 min po wyliczeniu na 1...
Poziom znajomego gracza nie aktualizuje się. Wyświetlany jest poziom znajomego z momentu, w którym dodawałem go do znajomych.
Witam! BUG - dostalem 150 rudy zelaza i nie mam mozliwosci dodania do domu wladyki, w momencie jak wybiore rude zelaza mam niby symbol taki jak do...
Czy to normalne, że po udanej transakcji towar który jest zapłatą znika z wiadomości i nie zostaje dodany do "Menu Gwiazdki" jak magazyn na ten...
Jeśli w trakcie rekrutacji zburzymy koszary tracimy wszystkie zainwestowane surowce. Możliwość burzenia koszar powinna być zablokowana w trakcie...
Witam. Kupiłem kilka minut temu pakiet klejnotów za 11zł i po wpisaniu tego kodu, na kolejnej stronie wskakuje błąd. Co mam zrobic?
Po zniszczeniu domu nadwyżka ludzi nie zostaje usunięta tylko dalej zostaje i np mam 70/ 60 i mogę z nich korzystać budować nowe budynki i takie...
Mam dość dziwny problem z traceniem w bardzo szybki sposób pozwoleń na budowę. Za zbudowanie dowolnej kopalni po prostu tracę swoje pozwolenia a za...
Miałem 2 budynki w kolejce do budowania, postawiłem trzeci, ale zanim (prawdopodobnie) wiadomość dotarła do serwera (były lekkie lagi) rozmyśliłem...
jesli złoze komus oferte, z listy handlowej a on ani nie odrzuci ani nie zaakceptuje to ile musze czekać na powrót moich surowców? bo wydaje mi...
hej, wykonałem kilka godzin temu przygodę z samouczka, dostałem nagrody wszystko pięknie ale gdzie jest mój garnizon z generałem i całe wojsko ? :P
Od czasu ost konserwacji serwerów, nie mogę się zalogować do gry, z tego co wiem nie tylko ja bo podobny problem ma wielu użytkowników. Było info na...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.