Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Wykonałem zadanie na 13 z budową gospodarstwa,piwowara,studni i pole (o ile dobrze pamiętam) i nie dostałem za nie żadnej nagrody. Nadal tkwię na 13...
Kupiłem certyfikat. Chciałem dołączyć do gildii. Kliknalem certyfikatem na siedzibie gildii zalozyciela. Zalozyciel mowi ze nic mu sie nie pojawilo...
Witam Mam 18 level i Jak zauważyłem mogę budować kopalnie węgla natomiast geolog wyruszy na poszukiwanie surowców dopiero na 22 levelu to chyba...
mam 7lvl i jedno zadanie w którym mam zrobic jedna mise z rybka ale ona jest odblokowana od 8lvl co mam zrobic. resetowałem kompa wylogowałęm sie i...
Witam wszystkich mianowicie chodzi mi o to że p misji na budowę tawerny i generała misje przestały się wyświetlać. Wie może ktoś co jest grane ??...
Witam Nie działa mi Silos który kupiłem za klejnoty, co 12min i 56sek powinien mi zasadzić 1-2-3 pola ale nie zasadził jeszcze ani jednego pola...
Znalazłem bug dotyczący magazynu prowiantu. Dodałem do kolejki 2x drewniane drzwi, oraz 2x blok marmuru. Po pewnym czasie dodałem produkcję pokarmu...
Sytuacja: 1. widzę że kończy się węgiel - około 200 węgla w kopalni 2. wysyłam geogloga bo i tak w 4 godziny 200 węgla zniknie 3. kopalnia zostaje...
gdy ulepszyłem gospodarstwo na 2 poziom, zrobiło mi się -1 pozwoleń na budowę, przy innych ulepszeniach nie odejmowało mi.
Witam Strasznie mnie to wkurza, 2 drwali obok mały lasek a Ci lataja na drugi koniec mapy, od początku mojej gry tych drzew żaden nie ruszył....
wystawiam oferte zeby ktos ode mnie kupil ktos kupuje i wzamian dostaje dany surowiec ale tego surowca jest wiecej niz mam miejsca w magazynie ale...
mam problem z 500kamieni i 350wegla nie mogę ich dać do domu władyki
Witajcie . Dzisiaj po południu skończyło mi się złożę miedzi . Niee niszczylem kopalni , chcialem sprawdzic czy da rade bez tego . Wyslalem geologa...
Witam rejestrowałem się z linku który był dodany w nowym cd-action i miałem dostać na start 400 desek 400 kamieni 100 narzedzi i 20 osadników. I...
przy ustawieniu 3 budowy (2 czekaja na surowiec) nie ma możliwosci przesunięcia ostatniej na poz 1 - rozwiązuje ten problem wylogowanie i ponowne...
Witam dzisiaj dałem geologowi szukanie marmuru znalazł go akurat na innych włościach niż tam gdzie chciałem więc górnicy mieli kawałek drogi gdy...
Witam. po wykonaniu operacji handlu, towar jest dodawany do magazynu. w przypadku, gdy magazyn jest pełen nadmiar znajduje się w menu Gwiazdki (tak...
mam pytanie jak uruchamiam setlersow w operze to starsznei wolno mi chodza na innych przegladarkach chodza normalnie
Dzis od rana ciagle mi to wyskakuje, tzn laduje sie gra, logowanie i pojawia sie woda i lad (bez drzew, skal i budynkow) i po chwili wyskakuje awaria...
Witam szanownych adminow ! Dostałem pare minut temu bana na chat za niewłaściwy nick i pisze do was z prośbą o jego natychmiastową zmianę na...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.