Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, dzisiaj pojawił mi się błąd/problem. Otóż podczas budowy magazynu na nowych terenach chciałem dodać do kolejki budowy chatę rybaka jednak...
Witam ! Dzisiaj z rana w magazynie prowiantu postanowiłem z 750 desek iglastych i 500 szt kamienia zrobić sobie deski liściaste i marmuru... wybieram...
Witam, na początku chciałem zaznaczyć, iż na "Pomocy" nikt nie umiał udzielić mi odpowiedzi więc zwracam się tutaj. Otóż wybudowałem piekarnię i...
Przeszukałem FAQ oraz dział z problemami i niestety nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, mianowicie po wyeksploatowaniu rudy ze złoża miedzi...
Witam Mam taki problem nie mam zakładki czata ogólnego i pomoc a na szept pojawia się komunikat "Łączenie z serwerem rozmów" i nie mogę porozmawiać...
A wiec tak wygląda problem... http://forum.thesettlersonline.pl/attachment.php?attachmentid=97&stc=1&d=1331472985 Błąd występuje niezależnie na...
Witam Samouczek pokierował mnie żeby znaleźć źródło kamienia aby móc postawić kopalnię, problem natomiast jest taki że znalazłem już 4, ale...
Witam. Mam taki problem. Zacny moderator gdy dał mi bana na czat na 2 min za używanie Capsa. Wszystko ok. Popieram ład i porządek jednak po...
ja i mój syn gramy tu razem z tego samego komputera tylko na innych serwerach czy nie dacie nam bana za to? w innych tego typu grach istnieje opcja...
Nie wiadomo ile razy ZROBIŁAM "wtyczkę", której PODOBNO potrzeba, żeby uruchomić grę i CAŁY CZAS, chce tej wtyczki! Co ja mam z tym zrobić? Chciałam...
Witam, dzisiaj napotkałem na następującego buga. Postaram się opisać jak najdokładniej jak uzyskałem błąd: Po zalogowaniu na koncie dostałem info,...
Witam. Przez pewien czas miałam problem z zalogowaniem na moje konto. Gdy w końcu się to udało spotkało mnie nie miłe rozczarowanie. z poziomu 17...
Witam, Tak jak w temacie: następną ofertę mogę wystawić po 23 dniach. Proszę o info czy mogą Państwo to wyzerować czy mam czekać ponad 5 tygodni...
Gdzie jest rezydencja Postawilem rezydencje,wybudowala sie,chcialem ulepszyc, zjadlo material, jedna mozliwosc wybudowania obiektu.Razydencja...
Geolog odnalazł złoże żelaza. Postawiłem na nim kopalnię, jednak zanim została wybudowana, anulowałem budowę (brak koniecznych surowców i chęc...
Może to i drobiazg, ale mnie irytuje. W miejscach gdzie na mapie wyspy są jakby strefy kurzu czy piasku, zasłaniają obraz drogi. Przeszkadza mi to...
Witam. Wystawiłem ofertę, wyszedłem z gry.. po wejściu do niej była wiadomość, że ktoś skorzystał z niej - niestety, zamiast dodać surowce do...
Witam, dokonałem transakcji 101marmuru za 50szt złota, mając pełen magazyn, standardowo nadwyżki szły do menu gwiazdy, w tym wypadku ze stanu zszedł...
Witam, mamy największą gildię na tym serwerze i ilość ludzi to 96 a miejsc 100 i nie możemy dodawać nowych certyfikatów które dostajemy od członków,...
Witam, dzisiaj chciałem skrócić czas poszukiwań przez geologa płacąc diamentami, zrobiłem to gdy do końca poszukiwań węgla była 1g40min. strona...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.