Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam, otóż wybrałem 500 jednostek suwakiem a po ukończeniu tworzenia do gwiazdki trafiło 50 szt. drzewa liściastego. - nie wiem czy tak jest też w...
Witam Dziś około 2 w nocy moich trzech odkrywców wróciło z 12-godzinnego poszukiwania skarbu. Około 7 rano się zalogowałem i sprawdziłem wiadomości...
Kupilem na czarnym rynku falszywy certyfikat czlonkowstwa (przez ikonke kupiec), dostalem zaproszenie od szefa gildii i kiedy biore certyfikat i...
Witam, Po przerwie technicznej próbowałam zalogować się do gry. Ucieszyła mnie szybkość paska postępu ładowania, jednak doszedł do końca i gra się...
wydajności a ryby znikają (zdarzyło się 2 razy - myszka potrafi kliknąć dwukrotnie - uszkodzony LPM) zniknęły mi 2 półmiski. W gwieździe przez jakiś...
Nie jest to nic szałowego ale liczy się sam fakt. Posiadając maksymalną liczbę osadników chciałem dodać bonus +5 do osadników i pojawił się...
witam, mam 2 level piekarni, pisze: "brak towaru: osadnicy", a mam jeszcze kilku wolnych, jak zrobić ćeby pracowali? pzdr
witam dzisiaj po zalogowaniu ujrzałem że ostrzymuję nagrodę za codzienne logowanie tak jak wczoraj zatwierdziałem jednak nie posiadam tej nagrody...
witam, mam problem jak w temacie, nie wczytuje mi się strona startowa www.thesettlersonline.pl, mam tylko okienka bez obrazków i troche tekstu,...
Witam z żalem muszę poinformować o problemie jaki zaistniał na moim koncie zakupiłem 12/03/2012 Klejnoty i skorzystałem z waszej usługi 10 Pozwoleń...
Nie jestem pewien czy jest to w zasadach gry, aleee po wyburzeniu wyeksploatowanych kopalni nie dostaje z powrotem pozwolenia budowlanego.
Witam, mam problem z przekazaniem 50 desek z drewna liściastego do domu władyki. Ugrzązł mi ten materiał w czasie przekazywania - jest na szaro...
Jak w temacie puszczam generala na oboz a on idzie polowe trasy po lini co mial isc a nagle skreca na inny ( i nie zahcacza o strefe wplywu innego...
Przy budowie budynku (tartak lisciasty) wyskakuje okienko "Undefined text" - zniknelo pozwolenie na budowe- tartak sie nie wybudowal. Sytuacja...
w samouczku podczas budowy kopalni miedzi pokazuje sie komunikat ze powinno sie wybudowac magazyn prowiantu
Witam mam problem z grą, a mianowicie po zalogowaniu nie chce gra sie wczytac widac to na załączonym obrazku, gdzie wszysko miga. Do tej pory...
Wysłałem odkrywcę i znalazł 140 desek i kamienie. Niestety deski zamiast dodac to mi 140 zniknęło z magazynu. Z kamieniami jest ok to błąd...
Na poziomie 9 po zajęciu nowych terenów dostaje zadanie znajdź złoża miedzi. Po znalezieniu złóż miedzi nowe zadanie zbuduj kopalnie miedzi, okay...
W przypadku gdy użytkownik ma małą rozdzielczość ekranu + Pasek dodatków w Firefoxie Podczas handlu nie pojawiają się wszystkie opcje bo są poza...
Zbudowalem kopalnie marmuru w tym oto miejscu: (spot budowania) Następnie wysłałem geologa aby znalazł złoże marmuru, i znalazł, dokładnie w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.