Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam! Znalazlem dosyc powazny blad mianowicie jezeli brakuje nam osadnikow i niemoga oni zasiedlic miejsca pracy, po wziekszeniu poziomu budynku do...
zbudowałem drwala iglastego ,miałem 2 budynki mam zero około 10:15 17.03.2012 wirusa
Mam problemy ze sklepem. Strona sklepu się wyswietla lecz jak klikam na wybraną opcje cenową to pojawia się okno i po chwili mam bład z wyświetleniem...
Witajcie, Spotkała mnie dziś nie miła niespodzianka, ponieważ gram z bliską osobą - synem który jest daleko i nie mogę na codzień się z nim widzieć...
Otoz jak juz wyzej napisalem jest maly problem. A mianowicie... Dzis wyeksploatowalem kopalnie miedzi do golego tak wiec w jej miejscu zostala "...
tworze nowy wątek bo poprzedni http://forum.thesettlersonline.pl/threads/16918-problem-z-stron%C4%85-startow%C4%85 został zamknięty , nie wiem...
Witam chciałem się podzielić problemem z teksturą który zauważyłem na planszy w grze po wycięciu drzew liściastych występujących w tym miejscu.
Witam, tak jak w temacie , w zadaniu kopalnie ,gdzie trzeba zbudować kopalnie miedzi , pisze Zbuduj następująca ilość magazynów prowiantów. Błąd w...
Po zburzeniu budynku nadal nie można zbudować kolejnego mimo, że jest 1 pozwolenie na budowe. Screen w załączniku.
Od 3 dnie nie mam dostepu do czatu rozmow w grze, wiaze sie to z tym, ze nie moge handlowac i moj rozwoj jest spowolniony. Wyskakuje mi tylko...
zalogowałem się jak trzeba a teraz pasek się ładuje do końca i nic- ładuje się dużo szybciej niż normalnie
mam pytanko wysłałam zaproszenie do znajomego i mam napisane w profilu że zostało wysłane natomiast mój znajomy żadnego zaproszenia nie otrzymał...
Witam, 13.03.2012 atakowałem jedna z wiosek na której była ilość wojsk 5 łotrzyków i 5 miotaczy kamieni jak ja zaatakowałem okazało się że jest tam...
czesc chciałem kupić klejnoty za 100 zł wbijam na przelewy 24 przekierowywuje mnie do ipko logoje sie i co dalej cisza ? daje przelew jedno razowy i...
Cześć Trochę gram (lvl 20) i mam problem. W sumie nie spinam się ,że czegoś zostałem pozbawiony. BETA to błędy. Powinniście wiedzieć ,że wczoraj...
Kolejka budowy - mogę maksymalnie zaplanować 2 budowy chodź powinienem móc zaplanować 3 budowy ! :mad: Pytanie , czy da sie naprawić ten błąd w...
Przenosząc surowce z menu gwiazdy do domu władyki giną surowce. Podejrzewałem to od wczoraj, ale dziś mając rano wiele surowców do przeniesienia...
Witam! Od wczoraj rana, od kiedy skończyła się przerwa techniczna, nie moge się połączyć z serwerem rozmów (mam komunikat w oknie rozmowy w chacie...
Problem polega na tym że np. wysyłam geologa o 12.00 na poszukiwanie węgla więc teoretycznie na godzinę 16.00 powinien wrócić i złożyć "raport"....
Zbudowałem chatę drwala (liściaste) tuż obok magazynu w 7 strefie. Zaraz po wybraniu jej położenia postawiłem obok chatę leśnika. Problem w tym, że...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.