Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
od ostatniego updatu nie widze zielonych kropek u znajomych z Gildi kiedy to zostanie naprawione i czy zostanie ? Pozdrawiam
hej, nie jestem miszczem tej gry ale mialem ok 800 drewna lisciastego i nagle mi przepadlo, nie wiem na co, jakis bug? gdzie mozna zobaczyc log?...
Jakiś czas temu dostałem w premii dniowej 350 rudy żelaza. Były bardzo duże opóźnienia serwera przez co gdy akceptowałem nagrodę nie pojawiała się w...
Mam problem mam 2 i pół lvl a mam za zadanie wybudowac chate lesnika która jest na poziomie 3 co mam zrobic męcze sie z tym cały tydzien. POMOCY
Witam, postanowiłem napisać ten temat ponieważ czuję się oszukany, opowiem krótko moją historie i licze na pomoc. Wczoraj o godzinie 18:00...
Nie mam pojęcia czy jest to normalne zachowanie samej gry, jednak wspomnę o przypadku jaki miałem. W czasie gry i w zasadzie przez niedopatrzenie...
Witam Mam taki problem niedawno mogłem stawiać 3 budynki w kolejce budowlanej a teraz tylko 2 mimo iż mogę spokojnie postawić 3 pozwolenia na budowę...
znów :(:(:(
Czesc. W gdzie jest blad na korzysc gracza. Po wykorzystaniu zloz kamienia trzeba wyslac poszukiwacza, odczekac okolo 10 sek i zburzyc po tym...
Witam, w dniu dzisiejszym nie otrzymałem premii dniowej. okienko premii pojawiło się, zatwierdziłem, premiia pojawiła się w menu gwiazdka, ale po...
Witam, Zwracam uwagę na fakt,że nie otrzymałem premii w wysokości 45 klejnotów.Z tego co wiem to nie ja jeden .Dlatego wszystkich proszę o...
Witam, Mam problem z zalogowaniem się do gry, mianowicie gdy chcę się zalogować pojawia się następujący komunikat: Połączenie nie powiodło się...
witam, ok 30minut temu kupiłem w kantorze handlowym 100młotków za 250 desek iglastych deski mi zabrało a dotychczas nie dostałem młotków na konto,...
Witam, Do wczoraj (pomijając znany nam problem z Uplay) mogłem spokojnie grać, jednak po wyczyszczeniu historii i ciasteczek w Firefoxie teraz...
Witam chciałbym zgłosić prawdopodobnie błąd w grze albo coś w tym stylu a mianowicie drwal nie chce ścinać drzew przy sobie tylko idzie dużo dużo...
Witam,mam taki problem Sfałszowane członkostwo w Gildii czyli tak zwany certyfikat wysyłany w prezencie do mnie przychodzi bez problemu,a dodany na...
Witam, Gram na IE 9.0. Grę mam otwartą w jednym oknie a w innym oknie (nie zakładce) mam otwarte inne strony. Jeżeli zmienię aktywne okno z gry...
Jak w temacie - jakaś rada?
miałem 3 koszyki cioci irmy, które znikły, nie jestem w 100% przekonany jak to się stało, ale opcje są dwie: - dodając surowce z gwiazdy do domu...
Zacznę od problemów konta z uplay "nie można się połączyć" czy jakoś tak, a jak już wejdę to po 2-5min wywala bez powodu. Założyłem nawet specjalnie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.