Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Nie mogę wogóle budować drogi choć jest darmowa
Witam, Ulepszylem gospodarstwo z 2 na 3 poziom, po czym cykl produkcji mi spadł o 1 Zboze. Poziom 2gi działa w sposób: Pole przenicy->zboże x4...
Dostalem bana na 5 min za to, ze napisalem o wymianie buffow. 5 min minelo, a nadal nie moge pisac na chacie. Malo tego, wszystko mi się knoci....
Dzisiaj tak lekko po 9 rano , jak to po nocce zaczelem dodawac z menu gwiazdy +50 desek iglastych i +50 marmuru . Troche tego bylo wiec patrzylem czy...
Sądze,że rozumiecie moje poirytowanie kiedy zobaczyłem,że tartak drzew liściastych(jeden z 2 sztuk,które udało mi się zrobić na poziom2) chyba nie...
witam wyzerowało mi bonus za regularne logowanie do dnia 1 loguję się kilkakrotnie w ciągu dnia a teraz znowu muszę dochodzić do 50...
Witam, Mam problem podczas wczytywania gry, otóż pojawia się komunikat "The client was unable to load a data file. Delete your browser cache and try...
Witam, szukałem troszkę na forum tutaj w błędach technicznych i nie znalazłem niczego podobnego. Większość tematów dot. banów na czacie. ...
Witam, mam problem z gildia a dokładniej chodzi o 2 sprawy. Pierwsza, zmieniam range członka na jedną wyżej, ranga się zmienia jednak za 10-15...
w trakcie budowy garnizonu zablokowal sie na 0% i stoi nie chce go wybudowac a w zakladce gwiazdki jak najade kursorem muszy na generala to pokazuje...
jak to wgl możliwe.. czy budynki będą dalej pracować na minus pierwszym pozwoleniu ?
nie dostalem pozwolen na budowe po zniszczeniu bossa ...
Witam, Dzisiaj dodałem w S2 na środkowym złożu złota premię (bodajże z walentynek, albo z innego eventu) +250. Pokazało prawidłowo, że mam 550...
Witam. Dzisiaj zakończyłem przygodę - "okradać bogatych". Po jej zakończeniu zauważyłem, że nie powróciło do mnie dwóch generałów razem z...
Pokażę co mam od wczoraj. Przeładowanie gry nie pomaga, ba nawet restart kompa nic nie daje.
Witam, mam pytanie czy da sie jakos wylaczyc animacje w grze ?
Nie wiedzialam gdzie to dać :mad: Niby głupotka ale... wstydliwa literówka
Nie wiem czemu ale gdy ilość pozwoleń jest bliska zeru to zaczynają świrować. Np teraz miałem 2 pozwolenia na budowę wybudowałem jedną leśniczówkę i...
Wysłałem do ataku 200R, w przebiegu walki pokazało że mój atak składał się z 57. Znikło mi 200 :(:(
Alo Mam duży problem z premiami. W magazynie powiatu już zrobiłem kilka razy półmisek rybek/emerytowanych bandytów/grubych drzwi/ bloki marmuru, a...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.