Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
A więc tak: mam 14lvl i misję by ulepszyć dowolny budynek.Lecz nie posiadam Marmuru. Handlować mogę od 17lvl i od 17lvl mogę wydobywać Marmur. Więc...
Przerobiłem dzisiaj 500 sztuk desek drewna iglastego na 100 sztuk desek drewna liściastego jednak kiedy deski pojawiły się w menu gwiazdy i dodałem...
Napisałem wiadomość w istniejącym już temacie. Odpisano mi a teraz nie mogę już nic tam ani w tym dziale napisać (poradniki). O co chodzi?
problem polega na tym ze po zniszczeniu kopalni nie dostaje nowych pozwolen na budowe, resetowalem catche itd i dalej nic i co najorsze nie moge...
.
Witam wczoraj dodałem przez przypadek konto "Wiadomości" do znajomych (wysłałem zaproszenie). Efekt jest taki, że gra jest całkowicie zablokowana,...
Przeczytałam wszystkie podawane przez MOD informacje na ten temat. Niestety rzeczywistość jest inna, np. dzisiaj już od godz. 6.00 nie można się było...
Obóz Bandytów jest opisany PO 5 wrogów Więc wysłałem walkę miałem ponad 30 Żołnierzy a tu Chamstwo patrze na Raport a tam 500 psów i 1000 wrogów....
To jak to jest z tą przerwą. Od 9,00 rano, czy od 5,00? Bo wcześniej też nie działa. Poza tym jest jakiś błąd w kolejce budowania. Trzecie zlecenie...
Zbierałem wojsko by zniwelować straty podczas ataku i problem tkwi w tym że i tak straciłem taką samą liczbę rekrutów jaką straciłbym wysyłając o 50...
Kto coś namieszał, że nie mogę nic napisać w wątkach z poradnikami przygód? Nawet w wątku w którym już wcześniej coś pisałem? Np. w wątku o wiedźmie...
Pisałem do supportu ale minęły 2 tygodnie i nic... Czy to jest normalne?
Dzisiaj zarejestrowal sie moj brat. Wykonal pierwszego questa po czym odebral nagrode expa. Efekt byl taki jakby go otrzymal, dostal takze questa z...
Witam. Chciałbym zasugerować coś co zapewne graczom spędzającym w grze dużo czasu np. czekając na odnalezienie surowców. Moim pomysłem na...
Siemanko ;) moj brat chcialby zarejestrowac sie w settlersach ;p dlaczego nie dziala rejestracja?
Przez wasz błąd stracilem 800 monet bo pokazalo mi ze moge kupic odkrywce za 800 marmuru. Czekam na rekompensate i ZGŁASZAM BŁĄD!!! Ikony w górnej...
już jest ok
W samouczku, jest błędny opis budynku : -mianowicie mamy : Płatnerz (długie łuki) a powinien być Łuczarz (długie łuki)
Już mi się 2 razy zdarzyło przez przypadek ulepszyć budynek, można by coś z tym zrobić, bo tym razem padło na Dom władyki i sporo surowców...
Witam, Od jakiegoś czasu, może nawet i od samego początku spotykam się z problemem przy dodawaniu budowli do kolejki budowania. Jest możliwość...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.