Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam mam błąd dostałem 250 szt. rudy żelaza i nie mogę dać do władyki kolko jest czarne i nawet kilka krotny relog:( nic nie dal co mam zrobić i...
Ban czacie automatycznie wyłącza wszystkie okan - w tym czat Handlu co jest bzdurą bo nie po to wykładałęm swoje surowce na Kantor żeby jakiś...
Problem jest z chatem gildi , jest niewymiarowy tak jak powinien być + nie schodzi samoczynnie często się zawiesza itp , inne czaty działają normalnie
Hej problem polega na tym ze jak chce rzucić bonus na budynek kogoś ze znajomych to gwiazda jest pusta i nic się nie zrobić z tym, próbowałem relog...
Witam. Po środowej konserwacji wystąpił problem z sygnalizacją dostępności sojuszników w Gildii tj. nie wyświetla statusu online. Statusy znajomych...
już drugi raz mi się to zdarzyło.... po wsadzeniu do produkcji wojska zamknąłem okienko koszar, po ok. 3 minutach zajrzałem powrotem.. i co? i to...
Witam. Mam błąd z dodawaniem premii dziennej. Jest ona widoczna w menu gwiazdy ale po zaznaczeniu jej dom władyki nie świeci się i nie mogę jej...
mam 11 poziom i stoję,rozpoczęty warsztat ślusarski i nic nie mogę dalej robic/ od 3 godz stoję i czekam na te deski liściaste ,których nie mogę...
Witam, Stoczyłem przed chwilą ciekawą bitwę. Oto jej wynik: Jak widać, ja zabiłem wszystkich bandytów, a ostatni łowca zabił mojego...
witam, mam problem z grą. uruchamia się sprawnie i bez problemu loguję ale w momencie naciskania GRAJ pojawia mi się biały ekran! pomocy może ktoś...
co około 10sekund resetuje sie chat(tz loguje sie do wszystkich kanałów na nowo). Znany problem czy cos nowego? idzie to naprawić czy samo przejdzie?
Generał-zadane obrażenia 120-120 nie jest to wielka niedoróbka ale jak widze jest bug zadaje mniej obrażen niż jest napisane, w przyszłośći może mieć...
Problem kolejki dość nietypowy i inny niż wszyscy otóż zacząłem budowę studni 2 poziomu, ona zakończyła się budować, działa ale w kolejce nadal jest....
Jak w temacie powazny problem brak mozliwosci odnalezienia znajomych wpisuje ksywki w opcji dodaj znajomych i nie wyswietla sie zaden z...
Witam, Błąd polega na tym, że jak coś wystawiam na handel i skończy mi się czas, to po oferty kupna potrafią mi przychodzić nawet po 15 min od...
Dziś wyszkoliłem 20 rekrótów, wszystko ładnie przeniosłem do garnizonu, i ku memu zdziwieniu atakował jeden rekrut, pytanie gdzie pozostałych 19...
Siemka Wszystkim :) Mam problem z dodaniem kolegi do znajomych . Robię to tak ; 1.Klikam na Dodaj... (Wyskakuje male okienko wpisz imię gracza)...
Witam Mam problem z certyfikatami członkostwa , mianowicie sprawa wygląda następująco. Osoba , która chce zostać przyjęta do gildi używa...
Spotkał mnie dziś dość zaskakujący problem. Zaatakowałem obóz Chucka dwiema armiami po 200 jednostek i jak się okazało armie padły a w obozie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.