Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam problem tkwi w tym iż gdy klika się na budynek który jest aktualnie budowany mamy napisany czas pozostały do postawienia go przez budujących...
atakujac jeden z obozow bandytow mialo byc w nim 80 lotrzykow i 50 miotaczy kamienia. a po nie udanym ataku w raporcie okazalo sie ze jest...
Nie mogę usunąć, ani dodać do domu władyki żelaza z gwiazdki. Niby mały problem, ale mnie strasznie irytuje. Da się go jakoś rozwiązać czy muszę się...
Od dzisiejszego rana nie mogę dodać towarów z gwiazdki do domu władyki. Dom nie podswietla się i nie przyjmuje niczego ;) Mozna to jakos szybko i...
Witam, wystawiłem dziś na handlu ofertę 400 marmuru za 400 desek liściastych. Kiedy zaakceptowałem pierwszą propozycję wszystko było w porządku,...
Witam od 3 dni nie mogę grać http://zapodaj.net/f7b71d506e6a.gif.html tak wyglada strona która się otwiera może ma ktoś jakiś patent na...
Jeśli postawimy drwala na granicy włości nie widzie w ogóle złoża (lasu). Czy drwal nie może ścinać za granica włości? Jeszcze rozumiem jakby to nie...
tak jak wyzej a najlepsze w to ze jak nadusze na suport to mi przegladarke zamyka
Zniknęła mi część interfejsu - już na początku gry mam brak części grafiki i tekstu np wybieram podstawowe budowle - wyświetla się okno ale nie ma w...
Dałem do sprzedania 400 szt. wody za 150 szt. węgla po czym ubyło mi węgla do zera ponieważ miałem tylko 100 szt. a przybyło mi wody o 400 szt. ????
Dzisiaj po zalogowaniu się do gry mój level magicznie wskoczył z około 23,5 lvl na początek 24 lvl. Nie miałbym nic przeciwko, ale nie dostałem 100...
Witam, problem polega na tym że miałem 2x półmisek ryb, kliknąłem raz na: "Miecznik (brąz)" i drugi raz na "Chatka rybacka". Premie liczy dla Chatki...
Posiadam netbooka toshiby i gra chodzi idealnie, wszystko dziala dobrze poza jedna rzecza - mianowicie, mam ekran 10 calowy i w przegladarce nie...
tez macie taki problem ze nie widac czatu handlu itp tylko jest szept i wiadomosci bo juz 2 dzien tak mam tylko pisze laczenie z serwerem rozmow
Cały czas kiedy próbuje się zalogować jestem przełaczny na stronę - przerwa techniczna? Serwer nowa ziemia wtf?
Straciłem 500 desek liściastych już 2 raz poproszę o ich zwrot. W magazynie prowiantu zamieniłem 2500 desek iglastych na liściaste czyli 500. ...
Po tym jak kilka dni temu dostałem nieudolnego bana na kilka minut od prawdopodobnie nie wyszkolonego admina,który nie wie jak to robić chat w grze...
Nie wyświetla mi się pełna opcja handlowa, tzn. widzę tylko znak zapytania i ekran mi się kończy - nie widzę opcji wybierania towarów itp. co...
Po pokonaniu przywódcy bandytów nie mogę postawić magazynu, tym samym nie mogę postawić też nic innego. tu foto:...
Witam Generał odpoczywa po przegranej bitwie, ja między czasie robię nowych rekrutów, w koszarach jest kolejka około 100 rekrutów, po zakończeniu...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.