Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam. Mam 4 chaty drwala na 2lvl, 4 chaty drwala na 3lvl i 2 tartaki 2lvl, do tego jednego smolarza na 1lvl, miałem kilku łuczarzy, ale je...
Czemu pojawia mi się co chwilę zerwanie połączenia, nie da się grać dłużej niż 1 min. - 2 min. Łącze mam stabilne i szybkie, korzystam z firefox.
Witam! Jest problem związany z kupowaniem diamentów za pomocą karty/przelewu. Strona się nie ładuje. Prosiłbym o naprawienie tego. Pozdrawiam.
Witam. Dzisiaj kolo 3:20-30 kupilem w zakladce handel on jakiegos kolesia 100 ruzy zlota za 100 zlota, problem polega na tym ze 100 zlota mi zabralo...
Widziałem już podobne tematy, jednak ja mialem z lekka odmienna sytuacje. Postawilem magazyn i po chwili zlecenie budowy zupelnie zniknelo i...
wyslalem 2 smsy i nie dostałem kodu co robić ?
Na mojej mapie jest grupa drzew które mimo wycięcia wszystkich dookoła cały czas są nieruszone. A po wybraniu drwala zaznaczone są jako surowce.
Dział Poradniki i wskazówki, od kilku dni nic tam nie można napisać. Juz nawet nie mówię że nowy wątek, ale nawet w istniejących nic nie można dodać.
Hejka, utknąłem na 2 poziomie gry. Zgodnie z Samouczkiem budowałem kolejno: 1. Chatę Drwala 2. Tartak Jako trzeci w kolejności powinien...
Witam zakupilem ostatnio klejnoty(250) i po wpisaniu kodu wyskakuje Ten kod dostępu jest niepoprawny! W celu uzyskania kodu dostępu, postępuj...
w jednym z warsztatów kamieniarza, oddalonym daleko od jakiegokolwiek magazynu (brak mi skali) czas opisany jako Magazyn>miejsce pracy (i...
Po lewej stronie w okienku wyszukuje sobie interesujące mnie oferty handlowe, klikam na wyślij ofertę handlową no i wszystko ładnie - czekam na...
znalazłem nie fortunnie ten błąd kiedy dostałem dzienną nagrodę. Wystarczy klikać na nową wiadomość i pobierać surowce z nagrody puki nie zniknie...
w quescie należy wyprodukować 5 jednostek mi sie udało wyprodukować na razie jedną i w księdze zadać quest się nie zaktualizował nadal pisze 0/5 a...
Sprawa dosyć ciekawa moim zdaniem i mam nadzieje że zostanie zwrócona na to uwaga. Otóż znajduję się na serwerze Czarci Gaj, pod nickiem...
Zostałem wczoraj (Niedziela 25-03-2012) zaproszony do misji Okradać Bogatych. Przeniosłem generała do strefy przygody, nie atakowałem żadnego obozu,...
Kupiłem w zasobach , 500szt marmuru - żeby wzmocnić wydobycie marmuru w kopalni,a dostałem 500szt, kamienia.A kamienia nie można kupić jak się...
W przypadku kiedy następuję zwrot z transakcji po 8 godzinach a w magazynie brak nam już wymaganego miejsca tracimy to co się w nim nie zmieściło. ...
Ostatnimi czasy wielokrotnie jestem świadkiem sytuacji kiedy geolog który do końca wyprawy ma powiedzmy kilkanaście minut, i mam sobie kaprys...
Witam, w ogóle nie działa mi okno handlu, chat gildii, również nie widzę znajomych online, nie mogę się połączyć z czatem, przez co nie mogę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.