Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Nie otwiera się mi zakładka z budwlami srednimi, a muszę zbudować koszary.
Witam Nigdzie na forum nie widzę wyjaśnienia, a informacja w grze jest (chyba?) błędna. Przy codziennym logowaniu dostajemy "bonus", każdego...
GDZIEŚ MI ZABRAŁO PRZYGODĘ :(:( Przygoda - Mroczni kapłani Wojo udało się cofnąć ale WCIEŁO - PRZYGODE - PD za pokonane jednostki NIE MA...
Witam Rozbudowałem*: - Rezydencja 1poziom 30osadników Bezrobotni osadnicy 10 ... Limit populacji 160 Na:
problem polega na tym że ulepszałem na szybko 2-3 chaty leśników (liściaste) pobrało mi zasoby tzn monety i marmur a chatki nie wskoczyły na poziom 2...
Miałem dzisiaj dosyć dziwną sytuacje z powyższym polem, mianowicie budowała mi się studnia i do kolejki dodałem średnie pole widać było że jest ono...
I tak co chwilę (max 5 min mozna pograc i wywala na główną stronę - mam tak od tygodnia)... Zaraz ma byc przerwa technologiczna to moze warto zwrocic...
Witam, nie mam zbyt wysokiego levelu ale właśnie dlatego udało mi się zaobserwować delikatny błąd. Doszedłem do momentu kiedy mogłem zacząć...
Wczoraj około godz. 21 dostałem bana na 10 min za "kupię miecze" od tamtej pory gra nie działa, nie pomogło wywalenie ciasteczek, przelogowywanie,...
DE: Auf Kasernen anwenden: - Erhöht das Rekrutierungstempo für 12 Stunden x2 PL: Użyj na koszarach: - zwiększa szybkość werbunku x4 na...
Witajcie od kilku dni mam u siebie w koncie brak serwera rozmów co wiaze się z brakiem dostepu do rynku z czego wynika ze ta gra przestaje być...
Kiedy wczoraj włączyłem grę zauważyłem, że skończyły mi się zasoby kamienia. Wyburzyłem starą kopalnię i wysłałem górnika na poszukiwanie kamienia....
nie moge wejsc do gry ... jeszcze 2 h temu moglam teraz nie nie wiem co sie stalo .
Witam, znalazłem przez przypadek mały błąd. Jest on powtarzalny, co zrobiłem: - postawiłem kopalnię na złożu żelaza (iron), dodała się do listy...
j/w
przy probie polaczenia sie z gra otrzymuje taki komunikat... Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć...
Mam problem z grą nie chcą mi się władować następujące rzeczy: kolorem czerwonym :P jak kliknę na jakiś budyneczek wyskakuje puste okno :/...
Witam. Zaatakowałem Żelaznozębnego i nie udało się go pokonać. Przy kolejnym ataku okazało się że ma pełne życie. Czy to jest normalne czy może...
Mam taki problem otóż po uruchomieniu gra w ogóle się nie ładuje. Odpala się jakiś pliczek do ściągnięcia "empty.bin" i pasek ładowania cały czas...
Witam postawiłem se drugą piekarnie podniosłem do 3 lv. i pomimo tego że mam wolnych osadników piekarnia stoi. cóż począć ??
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.