Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Gra zatrzymuje się na tym ekranie po naciśnieciu przycisku GRAJ. O co chodzi:confused: Wie ktoś może jak można to naprawić, ostanio logowałem się...
Mam pewien problem, ponieważ zginęła znaczna część surowców, jak można sprawdzić czy ktoś się logował na konto? i jak można zmienić hasło (jakaś...
Problem wygląda następująco: na mapce (po screenie każdy dojdzie co to za miejsce, sektor w prawo od sektora startowego) są drzewa iglaste,...
Witam, mam pewien problem a mianowicie, zbudowałem chate drwala obok gromady drzew, (scr.) a drwal zamiast je scinać to je pomija i ścina wszystkie...
Mam permanentnego bana na czacie za rzuty na premiera i mod-ów, co mogę zrobić by wrócić na czat?
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". ~ Mam tak za każdym razem przy próbie włączenia gry, naciskam GRAJ i wyskakuje mi...
A więc znalazłam buga (tak to przynajmniej wygląda). Są drzewa widoczne jako animacja, ale tak naprawdę ich tam nie ma, bo jest napisane (0). A i...
Witam. Dziś doszło do pewnego niewyjaśnionego "incydenu". Otóż, dostałem wiadomość oczywiście wiedziałem że to będzie wiadomość z transakcji....
Moi przyjaciele grają na innym serwerze, który jest już nie dostępny. Czy jest jakaś możliwość, abym mógł grać z nimi?
Dziś ,a w zasadzie nawet wczoraj spotkałem się (chyba z bugiem) pozwoleń na budowę Mianowicie 1) Wybudowałem 2 studnie wcięło mi 2 pozwolenia,...
Witam, dwa dni temu o godzinie 23 wyłączyłem grę, ale sobie przypomniałem że czegoś nie zrobiłem - włączam i tu takie coś. O co chodzi?
Witam Z jakiegos powodu gra nie laduje sie. Pasek ladowania dochodzi do konca ale wszystko zamarza na poradzie dnia ktora jest puste okno bez zadnej...
Witam Jest taki problem Jak wchodzę do koszar to nie wyświetla mi wszystkiego a to co jest to jest rozstrzelone po całym oknie które sie otwiera...
Witam, mam problem z samouczkiem chyba jakiś bug mi wyskoczył bo mam zadanie by wybudować dom który jest na 5 lvl a ja jestem na 4 lvl co mam zrobić?...
Ostatni raz logowałem się w sobotą albo niedzielę i wszystko grało. Nie miałem neta do piątku i dziś się loguję, patrzę, a tam gra wygląda jakby...
do moderatorów , zniknęła mi przygoda na końskim grzebiecie oraz kantor handlowy... proszę o sprawdzenie
Dostałem bonus (150 rudy żelaza). Przez pomyłkę próbowałem go uaktywnić na magazynie, zamiast na domu władyki. Oczywiście bonus nie został aktywowany...
Witam dostalem bana od NOBA liszka a sory MODA niewiadomo czemu ... po 1 stosuje sie do regulaminu pisalem ogloszenia o gildi co 30 min dokladnie...
Nie można zbudować magazynu na pustym terenie. Wyświetla się komunikat jak chce nacisnąć na magazyn, że ,,osiągnięto maksymalną ilość budynków,, ;\...
Traktuje to juz jako blad techniczny, od tygodnia 3 odkrywcow przynosi tylko kawalki mapy zero przygod cos jest nie tak chyba mnie zawiesilo w prozni...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.