Witam, pytanie czy tylko ja mam w tej chwili problem, wywaliło mi informacje jak przy konserwach i wyłączeniu serwera, wcześniej gra zaczeła mulić....
Widziałem kilka tematów na tym forum dotyczących Google Chrome i literki "ą", która kasuje tekst, ale ich rozwiązania były albo niepraktyczne, albo...
06.02.16: 6:43
Witam Od jakiegoś czasu obserwuje ile trwają bufy. Okazuje się , że bardzo często zdarzają się bugi. Mam w wiadomościach info o bufowniu przez...
Witam. Dosyc czesto pojawiaja mi sie dwa bledy w kolejce budowania, pierwszy to ten, ze ustawiaja sie 2 budynki, trzeciego juz nie moge dac do...
Kupiłem wersję pudełkową, ale niestety jeden kod mi nie działa tzn. piszę, że został wykorzystany a ja go chyba nie używałem... Więc pytanie czy...
chce zgłosić nie wiem dla czego koło mojego nicku pojawiła się cyfra ,, 1 ,, . Wcześniej było tylko ,, SoiFon ,, nie wiem co to za błąd proszę o...
Witam. Zakupiłem wczoraj 2500 diamentów za 40 zł ( posiadam potwierdzenie) jednak do tej pory ich nie dostałem. Przelew wykonałem za pomocą usługi...
Witam W nocy 04-04-2012 około godziny pierwszej uruchomiłem przygodę Bagienna Wiedźma.Trzy dni się do niej szykowałem produkując konnicę i inne...
Wczoraj wieczorem 03.04.2012 r wchodziłem do gry i miałem 250 marmury dziś 04.04.2012 wchodzę i mam ledwo 20 proszę o pomoc
sprawdzam czy działa symulator walki od jakiejś godziny i niestety nie działa - a nie moge znaleźć żadnego wątku na ten temat a dodatkowo wczoraj...
Założyłem ten wątek ponieważ mam problem z doładowaniem konta kwota przelana z banku lecz brak doładowania w grze czy ktoś jeszcze ma ten...
Witam, Dzisiaj po przerwie konserwacyjnej mam problem z geologiem, a dokładniej nie znajduje mi on złoża marmuru. Mam w sumie odkrytych 10 złóż...
Witam, Około 10.15 na Słonecznym Grodzie 'wcięło' mi magazyn razem z pozwoleniem na budowę na nowo zajętym terytorium.
Dzisiaj wieczorem nałożenie bufów było prawie niemożliwościa, powtarza się historia z pierwszego serwera. Tam już jest dobrze, na Czarcim Gaju...
i niemoge sie polaczyc co jest grane?przerwy techniczne sa w czwartek o ile pamietam
Witam, wczoraj zaczolem przygode OKRADAC BOGATYCH i mam na nia 4 dni czasu,dzis juz 5 razy probowalem sie do niej dostac i pokazuje mi ze polaczenie...
Wysłalem smsa premium za 23 zl z groszami za 900 diamentow i nie dostalem zadnego smsa zwrotnego z kodem ... prosze o jakas pomoc w tej sprawie
Witam. Mam następujący problem. Gdy wchodzę na stronę i się loguje wszystko działa ale gdy klikam na przycisk "Graj" nie widzę planszy tylko szary...
Witam. Piszę o to w takiej dziwnej sprawie. Po zalogowaniu klikam przycisk "GRAJ" otwiera mi się okno Beta:kolonia. Do tej pory na dole pasek...
nie wiem czemu tak się stało,ale przy przenoszeniu garnizonu zniknęło mi 58 rekrutów i 50 konnych :( sprawdzałem wszędzie i nigdzie nie ma tego...
Wydaje mi się że kliknięcie na przycisk "uaktualnianie" w zakładce handel powoduje jedynie dodanie nowych aukcji dopiero kolejne kliknięcie kasuje...
Witam Jak w temacie, już wyjaśniam: 1 mam wystawioną ofertę (ja) 5 mieczy z żelaza za 390węgla 2 koleś zaprasza mnie do znajomych i wystawia tylko...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.